Norlys

Michael Balto bliver ny direktør i Norlys Erhverv

Del

Michael Balto kommer fra en stilling som direktør for strategi og forretningsudvikling i Norlys Digital og han vil få ansvaret for hele erhvervsforretningen.

Den 45-årige Michael Balto ser frem til at udfylde sin nye rolle.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at udvikle vores erhvervsforretning i Norlys og til at komme på plads i min nye organisation. Jeg er bevidst om, at der for alle i Norlys Erhverv er tale om en helt ny rejse, der kun lige er gået i gang i forbindelse med fusionen og jeg er glad for, at jeg bliver en del af denne rejse, siger Michael Balto.

Norlys Erhverv er en sammensmeltningen mellem Stofa Erhverv og Eniig Fiber og Michael Balto er ikke ubekendt med sit nye forretningsområde. Han har i de seneste tre år arbejdet som ansvarlig for produkter, forretningsudvikling og teknisk support i Eniig Waoo og inden da har han haft 15 år i TDC i forskellige ledende stillinger.

Ændringen I Norlys Erhverv kommer som følge af at nuværende direktør Thomas Asmund-Hjorth, har takket ja til en stilling som direktør for Jyllands-Posten.

Michael Balto er uddannet Cand. Merc. i strategi og ledelse fra Aarhus Universitet. Han bor i Aarhus med sin kone og to børn og er tiltrådt sin nye stilling den 1. oktober.

Billeder

Information om Norlys

Norlys
Norlys
Tietgensvej 4
8600 Silkeborg

https://norlys.dk/

NORLYS:

Energi- og telekoncernen Norlys er dannet i juni 2019 og tæller de to selvstændige brands Stofa og Boxer. Vores formål er at sikre stabil energi og internet til alle - både i byerne og på den yderste markvej

Følg pressemeddelelser fra Norlys

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Norlys

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum