DEAS

Mette Seifert bliver ny CIO for DEAS Gruppen

Del
Mette Seifert, CIO i DEAS Gruppen
Mette Seifert, CIO i DEAS Gruppen

DEAS Gruppen, der består af DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, har de senere år gennemgået en transformation fra at være et dansk ejendomsforvaltningsselskab til at være en nordisk full-service samarbejdspartner for ejendomsinvestorer.

Nu tages endnu et vigtigt skridt på rejsen med ansættelsen af Mette Seifert som ny CIO for DEAS Gruppen. Mette Seifert skal bidrage til at understøtte investeringsstrategier og skabe stærke resultater for selskabets institutionelle investorer via DEAS’ stærke pan-nordiske platform og netværk.

”Jeg er utrolig glad for at have fået Mette med på holdet. Hun er blandt de allerdygtigste inden for asset og investment management, kommer med internationale kompetencer og en virkelig stærk track record på det nordiske ejendomsmarked. Mette skal bidrage til DEAS Gruppens overordnede ambition om at styrke den nordiske profil og værditilbud til vores nuværende og kommende kunder,” siger Rikke Lykke, Group CEO i DEAS.

Stærke resultater for kunderne

Mette Seifert er en kendt profil i ejendomsbranchen. Hun har været med til at opbygge M7 Real Estate i Danmark, hvor hun indtil for nylig var adm. direktør og partner. Hun var her ansvarlig for selskabets nordiske aktiviteter med fokus på value-add-investeringer i flerbrugerejendomme inden for især industri-/logistiksegmentet. Tidligere har Mette Seifert bl.a. arbejdet seks år for Aberdeen Asset Management, senest som fund manager.

”Det er en spændende opgave, der rummer en unik mulighed for at være med til at sætte en retning og skabe resultater for kunder på nordisk plan. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med DEAS’ danske institutionelle investorer om deres porteføljer og igen at arbejde med flere ejendomssegmenter som blandt andet bolig og kontor,” siger Mette Seifert, CIO i DEAS Gruppen.

Mette Seifert tiltræder 30. august 2021 og overtager samtidig roret efter Benny Buchardt Andersen, der har været CEO for DEAS Asset Management A/S siden 2018 og nu fratræder selskabet.

"Jeg vil gerne takke Benny for hans store indsats med opbygningen af DEAS Asset Management og et stærkt og ambitiøst team. Senest har han været del af det centrale team, der har realiseret vores indtræden på det nordiske marked med overtagelsen af Aberdeen Standard Investments nordiske ejendomsaktiviteter," siger Rikke Lykke.

For mere information

Group CEO Rikke Lykke, mobil +45 27 90 16 00
CIO Mette Seifert, mobil + 45 28 87 12 34

Kort om DEAS Gruppen

DEAS Gruppen (DEAS Holding A/S) er en nordisk full-service samarbejdspartner, der dækker hele værdikæden inden for fast ejendom fra Fund Management til Property Management inden for alle markedssegmenter; kontor, boliger, retail og logistik.
Vi servicerer en bred vifte af internationale og lokale investorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark samt lejere under to separate brands: DEAS Asset Management A/S og DEAS A/S, som begge er helejede selskaber i DEAS Gruppen.
Vores dedikerede team af mere end 900 ejendomsspecialister har indsigt i de lokale markeder og leverer alle typer af ydelser inden for ejendomsforvaltning, herunder Fund Management, Investment Management, Asset Management, ejendomsadministration, udlejning, byggeteknisk rådgivning, Facility Management og offentlig-private partnerskaber.
Vi opererer fra kontorer i otte nordiske byer, og den samlede portefølje under forvaltning omfatter mere end 2.600 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 11 mio. m2 (AuM over 34 mia. EUR) i Norden.
DEAS Gruppen ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
www.deasgroup.com

Kort om DEAS A/S

DEAS A/S er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber, som rummer DEAS-koncernens aktiviteterne inden for ejendomsadministration samt center management, udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, facility services samt offentlig-privat partnerskab (OPP). DEAS servicerer både bolig- og erhvervslejere på vegne af ejendomsselskaber, pensionskasser, fonde samt andelsbolig- og ejerforeninger. DEAS A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Gruppen.
www.deas.dk

Kort om DEAS Asset Management A/S

INVESTMENT MANAGEMENT ∙ FUND MANAGEMENT ∙ ASSET MANAGEMENT
DEAS Asset Management er en førende investeringspartner inden for fast ejendom, der tilbyder ekspertydelser, herunder Fund Management, Investment Management og Asset Management i de nordiske lande. Vi giver institutionelle og private investorer, familiefonde og fondsforvaltere fuld adgang til ejendomsinvesteringer i Norden. Vores team af investeringsspecialister har en dokumenteret track record med levering af afkast, der ligger over markedet, i alle markedssegmenter: kontor, boliger, retail og logistik. Med placering i segmenterne core, core+ og valu-add tilbyder vi end-to-end-services i hele værdikæden inden for fast ejendom. DEAS Asset Management har en integreret tilgang til ESG og digitalisering og veldefinerede investeringsstrategier. Et dedikeret team på mere end 100 ejendomsspecialister forvalter ejendomsaktiver med stor indsigt i de lokale markeder samt segmentekspertise i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Med otte kontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark har vi en stærk nordisk tilstedeværelse med indgående lokal ekspertise. Den samlede værdi af ejendomsporteføljen for både diskretionære og ikke-diskretionære mandater udgør over 8 mia. EUR og består af mere end 500 ejendomme i alle markedssegmenter med et samlet areal på over 3 mio. m2. DEAS Asset Management A/S er en del af DEAS Gruppen, som ejes af Montagu Private Equity, en førende europæisk kapitalfond.
www.deas-asset.com

Billeder

Mette Seifert, CIO i DEAS Gruppen
Mette Seifert, CIO i DEAS Gruppen
Download
Mette Seifert, CIO i DEAS Gruppen
Mette Seifert, CIO i DEAS Gruppen
Download
Mette Seifert, CIO i DEAS Gruppen
Mette Seifert, CIO i DEAS Gruppen
Download

Information om DEAS

DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg, Danmark

+45 70 30 20 20http://www.deasgroup.com

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

DEAS henter digital profil som ny Vice President for Marketing & Communications18.5.2022 11:44:50 CEST | Pressemeddelelse

Camille Berner er nyansat Vice President for Marketing & Communications hos DEAS Group og indtræder i koncernledelsen. Ambitionen er at styrke DEAS’ digitale tilstedeværelse og skabe mere synlighed omkring virksomheden. Ansættelsen glæder Group CEO Rikke Lykke. “Camille har den nødvendige, stærke digitale profil og kommer med en energi, som vi glæder os til at se afspejlet i vores kommunikation. Jeg synes, at DEAS fortjener mere opmærksomhed og et friskt pust,” siger Rikke Lykke om ansættelsen. Camille Berner har en juridisk baggrund fra Københavns Universitet, men har igennem sin karriere primært arbejdet med kommunikation og markedsføring. Hun har stor erfaring med både digitale og analoge medier, og hendes karriere udspringer af mode- og livsstilsbranchen. Camille Berner har desuden været selvstændig konsulent med speciale i digital kommunikation og branding. “Jeg må tilstå, at ejendomsbranchen er ny for mig, men da jeg blev kontaktet og hørte om DEAS’ digitale ambitioner og engagem

Årsregnskab 2021: DEAS Group leverer flot resultat og sætter større fokus på social og bæredygtig ansvarlighed27.4.2022 09:00:30 CEST | Pressemeddelelse

DEAS Group lancerer i dag årsregnskab samt Corporate Social Responsibility rapport for 2021. DEAS Group opnåede i 2021 en stigning i omsætningen på 18% i forhold til 2021. Omsætningen udgjorde 777,2 mio. kr. mod 657,6 mio. kr. i 2020, og EBITDA landede på 79,4 mio. kr. i 2021. Årets resultat endte med et overskud på 32,2 mio. kr. efter skat. ”Det har været et år med fin vækst i forretningen. Specielt internationale investorer har valgt DEAS som samarbejdspartner, og indtjeningen er forbedret i den underliggende forretning, som dog er påvirket af betydelige engangsomkostninger på mere end 20 mio. kr. i forbindelse med overtagelse af aktiviteter i 2021 mv. Det er dejligt at se, at vores mange fagligt dygtige og engagerede medarbejderes indsatser udmønter sig i tallene. 2021 har været et år, hvor vi har sat gang i en stor forandring i DEAS Group, og vi vil for alvor begynde at se resultaterne i 2022. Vi skal løfte os til at blive en endnu mere værdiskabende partner og rådgiver for vores i

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum