Kræftens Bekæmpelse

Mette Linnemann genvalgt til Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse

Del

Indkøber Mette Linnemann, Gentofte, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet genvalgt som medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse og forretningsudvalg.

Mette Linnemann har siddet i hovedbestyrelsen siden 2014 og er desuden formand for Københavns lokalforening.

Som hovedbestyrelsesmedlem i Kræftens Bekæmpelse arbejder Mette Linnemann for, at Kræftens Bekæmpelse når en større del af den danske befolkning og bliver til gavn for endnu flere kræftpatienter og deres pårørende. Hun vil blandt andet gerne finde en vej til at nå de svagest stillede patienter samt grupper af etniske minoriteter i højere grad, end det sker i dag.

Repræsentantskabet er Kræftens Bekæmpelses øverste myndighed, og valg til hovedbestyrelsen fandt sted ved repræsentantskabsmødet i Kolding 21. maj 2017.

Kontakter

Marianne Vestergaard
Kommunikation
Kræftens Bekæmpelse
Tlf. 2889 6055

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse: Nødvendigt med handleplan for tobaksforebyggelse14.3.2018 07:05pressemeddelelse

Regeringen har sammen med en lang række aktører sat et vigtigt og ambitiøst mål: Ingen børn og unge skal ryge i Danmark i 2030. Men nye tal viser, at det går den stik modsatte vej, for flere unge begynder at ryge. Uret tikker, og det kræver politisk handling her og nu at nå målet om røgfri generation i 2030. I dag diskuterer politikere og eksperter muligheder under Kræftpolitisk Forum 2018 på Christiansborg.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum