NordicBet

Mette Lindberg har gjort det svært for sig selv i X Factor

Del

Thomas Blachman er favorit til at vinde X Factor, mens Mette Lindberg har gjort det svært for sig selv. Sådan lyder vurderingen hos NordicBet.

X Factor-feltet er endnu ikke skåret ned til de ni deltagere, der skal i liveshows. Men allerede nu tegner der sig et klart billede af hvilken dommer, der har de bedste kort på hånden. Sådan lyder vurderingen i hvert fald hos NordicBet, der blot betaler pengene 1,85 gange igen, hvis Thomas Blachman trækker sig ud af konkurrencen som den vindende dommer.

Dermed er Blachman ganske klar favorit. Han efterfølges af Remee til odds 2,60, mens Mette Lindberg er feltets klare outsider til odds 7,50.

”Mette Lindberg traf nogle besynderlige valg under sin five chair challenge, hvilket betyder, at hun har givet sig selv nogle meget svære kort på hånden. Remee har ikke samme talentmasse at arbejde med som de to andre, og dermed ligger konkurrencen i år til Thomas Blachman. Han har mange stærke strenge at spille på blandt sine unge solister”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.


Hvilken dommer vinder X Factor?

Thomas Blachman              1,85

Remee                                2,60

Mette Lindberg                    7,50

 

Find spillene på www.nordicbet.dk under TV Begivenheder – Danmark – X Factor Danmark

 

Kontakter

Thomas Holm, pressechef hos NordicBet
Telefon: 26 77 85 66
Mail: thomas.holm@betssongroup.com

Billeder

Links

Information om NordicBet

NordicBet
NordicBet
Flæsketorvet 26-28, 1. sal
1711 København V

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum