NordicBet Danmark

Mette Frederiksen storfavorit til statsministerposten

Del

Mette Frederiksen er solidt i spidsen i kampen om at blive statsminister. Anders Bruun vurderer chancen for Frederiksen som ny leder af Danmark til at være 80 procent.

Lars Løkke Rasmussen (V) har udskrevet Folketingsvalg. Danskerne skal til stemmeboksen 5. juni, Grundlovsdag. Og det bliver efter alt at dømme en dag, der giver Danmark en ny regering.

Socialdemokraternes formand, Mette Frederiksen er nemlig så langt foran i meningsmålingerne, at hun stort set bare skal holde føringen hjem i de næste fire uger.

”De seneste meningsmålinger giver Mette Frederiksen et solidt forspring og med den politiske driftsikkerhed, som hun har udvist som leder af oppositionen, så er det svært at se hende smide det forspring,” siger Anders Bruun, Marketing Manager hos NordicBet.

En måling foretaget af Epinion for DR 11. april viser, at Socialdemokraterne står til 29 procent af stemmerne mod Venstres 18,5 procent. En måling fra 6. maj af Voxmeter viser et stort set tilsvarende billede, dog med 19,4 procent til Venstre og 27,5 procent til Socialdemokraterne.

Da Socialdemokraternes typiske støttepartier som Enhedslisten, SF og De Radikale også står til fremgang, så er det op til Lars Løkke Rasmussen at tilbageerobre det politiske terræn de kommende fire uger.

”Der venter Lars Løkke Rasmussen en enorm politisk opgave de næste fire uger. For det første skal han overbevise danskerne om sit værd, for det andet skal han indhente rød bloks forspring og for det tredje så skal han sikre fælles fodslag blandt støttepartierne. Og mon ikke retorikken blandt DF, Stram Kurs og Nye Borgerlige godt kan blive noget af en håndfuld at håndtere.” siger Anders Bruun.

Hvem bliver Danmarks næste statsminister?

Mette Frederiksen             1.18

Lars Løkke Rasmussen     4.65

Kristian Thulesen Dahl       25.00

Søren Pape Poulsen          50.00

Morten Østergaard             50.00

Uffe Elbæk                          80.00

Find spillene på www.nordicbet.dk under Politik og Finans – Dansk Politik

Nøgleord

Kontakter

Anders Friis Bruun, Marketing Manager hos NordicBet
Telefon: +45 28 34 55 96
Mail: Anders.bruun@betssongroup.com

Links

Information om NordicBet Danmark

NordicBet Danmark
NordicBet Danmark
Experience Centre, Ta’ Xbiex Seafront
XBX1027 Malta

+4526708566http://www.nordicbet.dk

Følg pressemeddelelser fra NordicBet Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NordicBet Danmark