Bukefalos Publishing

Mesterligt indlæst lydbog udkommer den 10. januar

Del
En af danmarks mest populære oplæsere, Henrik Hartvig Jørgensen, har genindlæst den intense spændingsroman, Stenens tid. Seriens lydunivers er nu oppe på 21 timer.
Stenens tid ny-indlæst af Henrik Hartvig Jørgensen
Stenens tid ny-indlæst af Henrik Hartvig Jørgensen

Stenens tid

Henrik Hartvig Jørgensen har genindlæst Stenens tid, som er til rådighed for salg og streaming på samtlige digitale platforme den 10. januar

Samlet fortælling på 35 timer

Første og andet bind i den intense fortælling er nu indtalt af Henrik Hartvig Jørgensen og fra på fredag den 10. januar kan man lytte til 21 timer. Det sidste og afsluttende bind i serien udkommer den 14. september i år og bringer lyduniverset op på 35 timer.

Hvorfor genindlæst?

"For det første er jeg - som hundredetusindvis af danskere - vild med Henrik Hartvig Jørgensens måde at læse på, men Henrik begyndte med nummer to i serien og det var vigtigt at få kontinuitet i lytteoplevelsen," fortæller forfatteren bag bøgerne og ejer af forlaget Bukefalos Publishing, Johan Ottosen. "Stenens tid udkom første gang som lydbog i 2012 og der er sket meget på lydbogsmarkedet siden, specielt dramaturgisk."

"Når serien først afsluttes efter cirka 35 timers lytteoplevelse, er det altafgørende, at dramaturgien er i orden," siger Johan Ottosen.

Unikt dramaturgisk samarbejde mellem forfatter og indlæser

Normalt er indlæseren ikke i løbende kontakt med forfatteren. Indtalingsopgaver bliver i reglen afgivet af forlaget, og hvis en forfatter kommer tæt nok på et studie, indtaler han eller hun selv. I dette tilfælde er Johan Ottosen selv ejer af forlaget. Dette har resulteret i en unik sparring om de dramaturgiske linier, "casting" af karaktererne og overvejelser om, hvor meget og lidt disse skulle "spilles." Det dramaturgiske arbejde kan i høj grad mærkes i lydbøgerne.

"Det er sin sag at danne sig et dramaturgisk overblik på en 300 siders roman, men 1800? Det er et helt andet dyr," siger Johan Ottosen.

"Jeg tror endog, at det er første gang, at nogen har lyttet korrektur på noget, jeg har lavet," tilføjer Henrik Hartvig Jørgensen.

Johan Ottosen og Henrik Hartvig Jørgensen stiller gerne op til fællesinterview om det unikke samarbejde.

"Jeg har selvfølgeligt (ind)læst en hel masse krimier før, men jeg har ikke indlæst noget, der var så koncentreret spænding/stress," fortæller Henrik Hartvig Jørgensen om arbejdet med indlæsningen.

Trilogi som Ringenes Herre (uden sammenligning i øvrigt)

Mirrin Bank trilogien er en sammenhængende fortælling, der strækker sig over 14 dage op mod jul. Apokalypsens engle begynder fem minutter efter sidste punktum i Stenens tid. Hør derfor Stenens tid før du hører Apokalypsens engle. Tredje og sidste bind, Antikaos, udkommer 14. september 2020.

Kom med Henrik Hartvig Jørgensen bag kulisserne.

Kom med i studiet med Henrik Hartvig Jørgensen i nedenstående video og få et unikt indblik i, hvordan han arbejder, og de tanker han gør sig undervejs.

Anmeldereksemplarer sendes gerne :-)

Bestil anmeldereksemplar på: jo@bukefalospublishing.dk

Om Mirrin Bank trilogien

Er du til arkæologi, kongehuset, spioner, terrorister, efterretningstjenester, politiarbejde, storpolitiske intriger, atomvåben, vikinger, mayakultur, religiøse strømninger, NATO, biljagter, action, gamle håndskrifter og ny teknologi?

Så er Mirrin Bank trilogien noget for dig!

Bøgernes spændingsunivers minder om det, vi kender fra Dan Brown, Tom Clancy og tv-serien Homeland.

Læn dig tilbage og gør dig parat til sus i maven og sved på panden.

Citater om Mirrin Bank trilogien:

Stenens tid:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Danmarks Dan Brown?” catsbooksandcoffee.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Dan Brown på speed …” bforbog.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “Man nærmest mister pusten”bogfidusen.dk (Danmarks bedste krimiblogger 2019)

Apokalypsens engle:

"Sikke en åbning på en bog!" ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  5/5 stjerner krimisiden.dk: "En dansk James Bond kombineret med Robert Langdon."

"24 timer på netflix kan den sagtens konkurrere med." Henrik Hartvig Jørgensen.

Om Johan Ottosen

Johan Ottosen er født i 1968 i Aarhus og skriver spændingslitteratur der er svær at lægge fra sig.

Johan havde som barn svært ved at læse og skrive havde derfor aldrig forestillet sig at anmelderne en dag ville kalde ham “Danmarks Dan Brown.”

Johan er også jazzmusiker og har studeret trommer ved mestrene Adam Nussbaum og Joe Chambers i New York, samt professor Bent Lyllof i København.

Er uddannet som terapeut i Breath Integration af Colin P. Sisson og har i mange år ernæret sig som kaffeekspert. Ernærer sig nu som handicaphjælper.

Johan er gift med Charlotte og har en søn.

To view this video from www.youtube.com, please give your consent at the top of this page.Tanker om indlæsning med Henrik Hartvig Jørgensen

Nøgleord

Billeder

Stenens tid ny-indlæst af Henrik Hartvig Jørgensen
Stenens tid ny-indlæst af Henrik Hartvig Jørgensen
Download
Apokalypsens engle lydbog
Apokalypsens engle lydbog
Download
Forfatter Johan Ottosen med Stenens tid og Apokalypsens engle
Forfatter Johan Ottosen med Stenens tid og Apokalypsens engle
Download
Download

Information om Bukefalos Publishing

Bukefalos Publishing
Bukefalos Publishing
Fredensborggade 5, 2.
2200 København N

24651589http://www.bukefalospublishing.dk

Bukefalos Publishing IVS

I bogbranchen er det ikke unormalt, at et forlag tager 85% af en omsætning, efter at avancen til boghandlen og moms er trukket fra. Det efterlader forsvindende lidt til forfatteren, der så er nødsaget til at leve af diverse støtteordninger og småjobs.

Den har Johan Ottosen vendt på hovedet ved at oprette Bukefalos Publishing IVS, der professionelt producerer og markedsfører hans udgivelser og hjemtager fortjenesten, som et forlag ellers skulle have haft - vel at mærke efter rabat til boghandlerne.

Boghandlerne skal også leve

“Det er for mig vigtigt, at boghandlerne får de rigtige arbejdsbetingelser. Ordentlige rabataftaler, markedsføring og hurtig levering er nøgleordene,” siger Johan Ottosen.

Buke hvaffornoget?

Bu-ké-fa-los (betyder OKSEHOVED på græsk) er navnet på Antikkens mest berømte hest, der var bange for sin egen skygge, og kun Alexander den Store kunne ride på ham. Bukefalos var Alexander den Stores stridshest, som bar ham gennem de nærmest konstante slag og erobringer fra Makedonien helt til vore dages Punjab i Indien.
Hesten, en sort hingst med en hvid plet i panden og blå øjne, var så stor og prægtig, at en lokal hestehandler tilbød den til Alexanders far, Phillip den anden af Makedonien, for en uhørt stor sum. Phillip afslog, da der ikke var en mand i kongeriget, der kunne bestige den. Alexander, der dengang var 12-13 år, væddede med sin far om, at han selv ville betale for den, hvis han ikke kunne beride den. Han havde nemlig afluret, at Bukefalos var bange for sin egen skygge. Faderen indvilligede. Og til stor moro for de tilstedeværende gik Alexander ind i manegen, vendte hesten mod solen, talte sagte og besteg den. Al latter forstummede, da han red afsted med den. Siden var Bukefalos og Alexander uadskillelige, og kun Alexander kunne ride ham. Bukefalos fulgte Alexander i alle slag og erobringer indtil dens død i Punjab i år 326 før vor tidsregning.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye