WalletForm

Mest populære fritidsaktiviteter i Danmark og hvordan man får det bedste ud af det

Del

Da arbejds- og fritidsbalancen i livet er en af de vigtigste ting i danskernes liv, har WalletForm for nylig lavet en undersøgelse og undersøgt hvordan danskerne vælger at tilbringe deres fritid, og hvad der er deres yndlingsaktiviteter. Studieresultaterne viser, at digital underholdning er noget, 95% af danskerne vælger at bruge deres fritid på digital underholdning. WalletForm har også undersøgt, hvordan man vælger den bedste streaming tjeneste baseret på dine præferencer.

Tv-serier og at lytte til musik er førende inden for fritidsaktiviteter

Når underholdning er opnåelig med blot et par klik, er det ikke overraskende, at 95% af danskerne vælger at bruge det. Tre ud af fire danskere hævder at de mindst en gang om dagen lytter til musik. Når det kommer til tv-serier, ser mere end en fjerdedel tv-serier på daglig basis. Tre ud af fem danskere siger, at de lytter til fiction historier på daglig basis. Det er et interessant fact, at tallet er lig med dem, som læser akademisk litteratur.

Live sport - ikke så populært

At se live sport blev den mindst udbredte kulturaktivitet ifølge statistikker. Kun 17 procent af danskerne valgte at se sport live og kun en ud af fem mænd tog ud for at se sport live. At se sport live var noget, kun en ud af 10 kvinder valgte at gøre.

Lige og ulige populært mellem mænd og kvinder

Levende musik er en aktivitet, der er lige populært blandt mænd og kvinder. Blandt danskerne har hver fjerde kvinde og mand været til en koncert for at høre enten klassisk musik eller en rytmisk musikkoncert i 2018.

De største forskelle er at se scenekunst, læse eller lytte til fiktion, besøge biblioteket. 20 procent flere kvinder læste eller lyttede til fiktion. 12 procent flere kvinder ser scenekunst live sammenlignet med mænd. At gå i biografen er også en aktivitet, der er mere udbredt blandt kvinder - 11 procent flere siger, at de går i biografen.

Mest populære aktivitet - hvordan man vælger udbyderen

WalletForm undersøgte de mest populære streamingtjenester og hvordan man vælger den bedste. Streamingtjenesterne angivet nedenfor koster 99 kr. hver måned, bortset fra Amazon, som koster 45 kr. om måneden. På grund af den lignende prisklasse, bør du vælge den, der bedst tilfredsstiller dig indholdsmæssigt.

Hvis du leder efter originalt indhold og serier: vælg Netflix som har mere end 800 originale serier og film. Hvis du leder efter prisvindende serier, vælg HBO Nordic, da du kan finde alt fra klassikere som Sopranos til dagens hits som Game of Thrones. Hvis du vil se offline, har du et stort udvalg af underholdning til den laveste pris - Amazon Prime. Indhold er dog ikke tilgængeligt på dansk. Hvis du vil have eksklusivt indhold: Vælg C More, da de har aftaler med Paramount, Fox, BBC, HBO og mange andre, der garanterer eksklusivt indhold.

Læs hele historien om WalletForm.

Nøgleord

Billeder

Links

Information om WalletForm

WalletForm
WalletForm
Vester Voldgade 94
1552 København V

https://walletform.com/da/

Følg pressemeddelelser fra WalletForm

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra WalletForm

God form og sund på budget 201918.4.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

At være i form og sund er et af folks hovedprioriteter. På årsbasis bruges hundredvis af millioner euro på fitness medlemskort, der aldrig bruges. WalletForm har for nylig lavet en undersøgelse og undersøgt hvordan folk kan spare penge på dyre fitness medlemskaber og personlige trænere og stadig komme i form. Undersøgelsesresultaterne viser, at hvis du har den rette tilgang til det, kan du faktisk komme i form uden at bruge nogle penge.

Kvinder tjener i gennemsnit 22 procent mindre end mænd11.4.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Da økonomisk ligestilling mellem mænd og kvinder er et konstant debatteret emne, har WalletForm for nylig foretaget en undersøgelse, der undersøger mænd og kvinders økonomiske lighed og ulighed i de danske kommuner, baseret på en undersøgelse, der tidligere blev udført af Mikonomi.dk. Undersøgelsesresultaterne viser, at en kvinde i Danmark i gennemsnit tjener næsten 22 procent mindre end den gennemsnitlige mand.

Faldende antal kvindelige ledere i Danmark2.4.2019 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Da ligestilling på arbejdsmarkedet fortsat er et af de mest diskuterede emner, har WalletForm for nylig lavet en undersøgelse og undersøgt andelen af kvindelige ledere i Danmark sammenlignet med andre vestlige lande i Europa. Undersøgelsesresultaterne viser, at Danmark ligger på 16. pladsen blandt 18 undersøgte lande og har kun 27 procent kvindelige ledere i ansættelse. I forhold til 2007 er antallet faldet med 1,2 procent.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum