Næstved Bibliotek og Borgerservice

Mere liv i haven

Del

Vil du have mere liv i din have – og hjælpe naturen på samme tid? Så kan du få masser af inspiration på Næstved Bibliotek mandag den 23. maj kl. 19.00-21.00, hvor vi får besøg af Signe Schrøder, der er formand for landsforeningen Praktisk Økologi.

En vild have kan være uimodståeligt smuk. Foto: Shutterstock
En vild have kan være uimodståeligt smuk. Foto: Shutterstock

Vi ordner og regerer og trimmer og friserer vores haver med det resultat, at naturen bliver klemt, og biodiversiteten falder. Det gælder mange steder, også i villa- og kolonihaverne. Vores land er på mange måder rigt - men biologisk fattigt.

Det skal vi have gjort noget ved! For naturens skyld, men også fordi ”vilde haver” er mere spændende med deres mange forskellige blomster, insekter og andet dyreliv, end en nok så pæn græsplæne hvor ikke et strå vender forkert.

Gør en forskel for den vilde natur

Denne aften får vi besøg af Signe Schrøder, som er foredragsholder og formand for landsforeningen Praktisk Økologi. Hun har en baggrund inden for kommunikation og har arbejdet 10 år på Christiansborg.

Signe Schrøder har uddannet over 500 vild-have-mentorer, som er frivillige, der gerne vil inspirere andre til at gøre en forskel for den vilde natur i haverne. Signe vil fortælle om, hvad du kan gøre for at få den perfekte vilde have og dermed hjælpe naturen og øge biodiversiteten.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Foreningen Grøn Omstilling i Næstved. Det finder sted mandag den 23. maj kl. 19.00-21.00 på Næstved Biblioteks Lille Scene. Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk

Arrangementet blev oprindeligt annonceret den 23. marts, men blev aflyst på grund af for få solgte billetter. Forårets komme vil forhåbentlig vække interessen for den vilde have hos flere denne gang.

Kontakter

Billeder

En vild have kan være uimodståeligt smuk. Foto: Shutterstock
En vild have kan være uimodståeligt smuk. Foto: Shutterstock
Download
Signe Schrøder. Foto: Christina Kayser
Signe Schrøder. Foto: Christina Kayser
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum