Aabenraa Kommune

Mere end halvdelen af Aabenraa Kommunes plejehjemsansatte er nu færdigvaccineret mod COVID-19

Del

I dag blev 160 plejehjemsansatte i Aabenraa Kommune vaccineret mod COVID-19 for anden gang. I alt har mere end halvdelen af de plejehjemsansatte i kommunen nu fået begge vaccinationer.

Cirka 260 ansatte på plejehjem i Aabenraa Kommune er nu færdigvaccineret mod COVID-19. De medarbejdere, der i dag modtog andet stik, var alle del af den gruppe, der modtog de vacciner, som var i overskud, da plejehjemsbeboerne i kommunen blev vaccineret.

- Jeg er glad for, at vi nu har vaccineret alle vores plejehjemsbeboere og mere end halvdelen af plejehjemmenes ansatte, siger social- og sundhedsdirektør i Aabenraa Kommune, Karen Storgaard Larsen.

De plejehjemsansatte, som endnu ikke er vaccineret, indgår i den næste målgruppe til vaccinationer. Her indgår også andre dele af sundhedspersonale i Aabenraa Kommune.

- Jeg ser frem til, at vi i en nær fremtid kan få påbegyndt vaccinationen af den resterende del af sundhedspersonalet. De har i den grad været i frontlinjen i snart et år med coronavirus, siger Karen Storgaard Larsen.

Sundhedsstyrelsen har inddelt landets borgere i 12 vaccinationsgrupper, som der kan læses mere om her: https://www.sst.dk/da/corona/vaccination-mod-covid-19/maalgrupper-for-vaccination

Kontakter

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum