Live Nation Denmark ApS

Melvin Kakooza Presents Comedy Stop Copenhagen 2023!

Del
Den engelsksprogede comedyfestival Comedy Stop Copenhagen 2023 løber af stablen 31. august – 2. september.

For andet år i træk er Comedy Stop Copenhagen klar til at præsentere noget af det bedste inden for engelsksproget stand-up – og som noget særligt for i år, nu med Melvin Kakooza som presenter på festivalen og med på scenen til åbningsgallaen! Comedy Stop Copenhagen er i dag klar med de første 9 navne på programmet, som alle vil kunne opleves på Bremen Teater og det nye Kolme. Se line-up i nedenstående.

Til Comedy Stop Copenhagens debutfestival, sidste år, fik publikum en unik mulighed, for at opleve international stand-up af højeste kvalitet på dansk grund. Med navne som Katherine Ryan, Sean McLoughlin, m.fl. kom lattermusklerne på en gevaldig prøve over de tre dage, som comedyfestivalen varede.

Når Comedy Stop Copenhagen vender tilbage i 2023, vil festivalen følge samme format som tidligere: Festivalen vil præsentere enkeltstående solo-shows med hver komiker. Billetter til hvert show sælges separat. Dermed har publikum mulighed for selv at håndplukke hvilke komikere, de vil opleve i løbet af de tre dage. Vanen tro vil The Comedy Store invitere til åbningsgalla om torsdagen, hvor man vil kunne opleve en række komikere samme aften. Her vil Melvin Kakooza være vært for aftenen og styre slagets gang.

Line-uppet til Comedy Stop Copenhagen 2023 kommer foreløbigt til at bestå af:

Torsdag

The Comedy Store Gala w. Melvin Kakooza

Fredag

Adam Rowe, Sara Schaefer, Olga Koch, Matt Bragg, Helen Bauer

Lørdag

Fern Brady, Urzila Carlson, Finlay Christie, Lily Phillips

Hold dig opdateret på www.livenation.dk/comedy eller følg Comedy Stop Copenhagen på Facebook eller Instagram.

Billetpriser: 140 – 250 kr. + gebyr

Billetsalget starter 31. marts kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Download
Melvin Kakooza
Melvin Kakooza
Download
Fern Brady
Fern Brady
Download
Helen Bauer
Helen Bauer
Download
Lily Philips
Lily Philips
Download
Matt Bragg
Matt Bragg
Download
Olga Koch
Olga Koch
Download
Urzila
Urzila
Download
Finlay Christie
Finlay Christie
Download
Adam Rowe
Adam Rowe
Download
Sara Schaefer
Sara Schaefer
Download

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

THE ACES UDGIVER SPUDLENDE OG PERSONLIGT INDIE-ROCK ALBUM OG KOMMER TIL PUMPEHUSET TORSDAG 10. AUGUST 20237.6.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

The Aces har været på en selvopdagelsesrejse siden de udgav deres anmelderroste album ’Under My Influence’ i 2020. Under den globale pandemi har søstrene Cristal (lead vokal/guitar) og Alisa Ramirez (trommer), sammen med Katie Henderson (lead guitar/vokal) og McKenna Petty (bas) brugt karantænetiden på at reflektere over deres mentale sundhed og bearbejde oplevelser fra deres fælles opvækst som en del af Mormonkirken i Provo, Utha. Da The Aces vendte tilbage til studiet, var deres vision – samt ærlighed og tillid mellem dem – stærkere end nogensinde før. “I felt like we all had so many transformations individually,” siger McKenna. “For me, it was the first time I really looked at the culture that we grew up in and left the religion that we were raised in.”

Det kritikerroste band Halestorm kommer til Store VEGA 10. november 20231.6.2023 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den amerikanske hård rock-kvartet, med den karismatiske forsanger og guitarist Lzzy Hale i front, står med deres metalliske og skarptskårne lyd bag en af de mest succesfulde grupper indenfor hård rock og metalgenren. Sammen har de delt scenen med nogle af de største og mest populære navne, senest som support for Alter Bridge på deres Pawns & Kings Tour 2022. I 2013 vandt bandet en Grammy for bedste Hard Rock/Metal Performance, for singlen ”Love Bites (So Do I)” (2012), foran navne som Anthrax og Megadeth, og i 2019 blev de kåret som ”Rock Artist of the Decade” af det amerikanske musikmagasin Loudwire.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum