Maritime Development Center

Medlemmer hylder dansk maritim klynges nye guldcertificering

Del

MDC (Maritime Development Center) har endnu engang opnået internationalt guldcertifikat

For to år siden blev MDC (Maritime Development Center) tildelt et guldcertifikat baseret på European Cluster Excellence Initiative (ECEI). 

ECEI sætter standarden for styring af klyngeorganisationer med henblik på at sammenligne styringsprocesser med klyngeorganisationer og den måde organisationerne tilbyder deres tjenester til deres medlemmer.

I år skulle guldcertifikatet generhverves, og gennem en dedikeret indsats omkring den videre udvikling af centrets tjenester og aktiviteter til medlemmerne: Klyngestyringsprocesser, strategi og medlemsstyring er MDC igen blevet tildelt "Cluster Organization Management Excellence Label (Quality Label) GOLD”.

”At være guldcertificeret er et udtryk for, at man udviser excellent klyngeledelse, har en bred servicepalet og tæt kontakt til virksomheder og andre aktører og fortsat arbejder dedikeret på at udvikle klyngeorganisationen til et endnu højere niveau. Samtidig er en guldcertificering selvfølgelig også international anerkendelse af, at det man laver, er virkeligt godt,” siger Kaspar Nielsen, projektchef hos Cluster Excellence Denmark, og én af de tre klyngeeksperter, der har evalueret MDC. 

For medlemmerne af MDC betyder en guldcertificering, at organisationen kan fortsætte sit samarbejde med nationale og internationale klynger og derigennem bl.a. udbyde et bredt og stærkt funderet netværk inden for videndeling på tværs af branchen samt professionelle og sociale events.  

Højt til loftet

Hos Maersk Supply Service er Chief Human Ressource Officer Jens Hovgaard Jensen begejstret for at være medlem.

”Der er højt til loftet hos MDC, og derfor er udbuddet af netværksmøder og events også bredt og altid relevant, og det tiltaler os meget. At MDC har fået forlænget sin guldcertificering bl.a. pga. netværk og events fortæller mig, at det internationale miljø er vidende om, at standarden er høj på dette område. Det er noget, der bliver efterspurgt af os som medlemmer,” siger Jens Hovgaard Jensen.

Hos Helsingør Havn nyder man godt af den professionelle sparring, som MDC tilbyder.

”Helsingør Havn har tidligere været lidt frem og tilbage som medlem af MDC, men værdien af den sparring, vi har med MDC, har givet os den nødvendige inspiration til at tænke nye tanker i organisationen, ligesom vi selvfølgelig benytter os af de andre tilbud, MDC udbyder. At MDC fortsat er ”guldstemplet”, fortæller os bare, at vi har set rigtigt i forbindelse med vores medlemskab,”siger Jesper Schrøder, havnechef, Helsingør Havn. 

Kvalitetsstempel

Hos MDC er man naturligvis glade for anerkendelsen.

”Vi er stolte over og glade for at have fået tildelt guldcertifikatet igen. Det for os det ultimative internationalt anerkendte kvalitetsstempel. Alt vores arbejde for det blå Danmark har virkelig betalt sig, men vi er også klar over, at vi ikke kan hvile på laurbærrene, vi må fortsætte vores arbejde med at binde det Blå Danmark sammen og skabe resultater gennem vores aktiviteter indenfor formidling, innovation og samarbejde,” siger Mikkel Hansen, administrerende direktør i MDC.

”Jeg er glad for, at det internationale samfund fortsat anerkender, at vores arbejde for det Blå Danmark er vigtigt. Det er med til at understrege the faktum, at MDC er den ledende maritime klyngeorganisation i Danmark,” tilføjer Erik Østergaard, direktør for Dansk Transport og Logistik og formand for MDC.

Kontakter

Mikkel Hansen, CEO

Mail: mh@mdc.center
Mobil: +45 22 61 94 48

Kirsten Weede, Head of Administration

Mail: kw@mdc.center
Mobil: +45 41 66 67 48

Billeder

Information om Maritime Development Center

Maritime Development Center
Amaliegade 33B
1256 København K

+45 41 66 67 48http://www.mdc.center

MDCs aktiviteter og tjenester spænder fra professionelle og sociale begivenheder over projekter til sekretariatsydelser.

MDC repræsenterer i øjeblikket 176 engagerede klyngevirksomheder og -organisationer hovedsageligt fra erhvervslivet.

MDC er stiftet i 1999 og har dermed netop fejret 20 års jubilæum. 

Følg pressemeddelelser fra Maritime Development Center

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.