Industriens UddannelserIndustriens Uddannelser

Medaljer til årets dygtigste elever i mediegrafik og grafisk teknik

Del

I år kunne Grafisk Uddannelsesudvalg igen uddele medaljer til de nyudklækkede mediegrafikere og grafiske teknikere. Det skete i Den gamle By i Aarhus med taler og hyldes til de 12 medaljemodtagere.

Den gamle By i Aarhus, var endnu en gang rammen for Grafisk Uddannelsesudvalgs årlige medaljeoverrækkelse. Sidste år var arrangementet aflyst pga. corona, så det var med stor glæde, at det igen var muligt at uddele medaljer til årets dygtigste færdigudlærte elever på uddannelserne Mediegrafiker og Teknisk Grafiker.

Medaljerne gives til elever, der opnår 12 ved den afsluttende prøve og dertil har leveret en særlig indsats. Det er censorerne der indstiller til medalje, og de kan indstille til enten sølv- eller bronzemedalje.

I alt formåede otte mediegrafikerelever og fire grafisk teknikerelever at opnå en medalje til deres afsluttende prøve i løbet af det sidste år. De blev behørigt fejret d. 9. september, hvor de nyudlærte elever, sammen med familie og venner, var inviteret til medaljeoverrækkelse. Her fik medaljemodtagerne opmuntrende ord med på vejen af Anders Mosumgaard, formand for Grafisk Uddannelsesudvalg.

- Den medalje I modtager er forhåbentlig noget særligt for jer, for den er nemlig noget særligt for os. Den medalje I modtager er med eget motiv og logo, ligesom mottoet på medaljen, valgt specielt til vores fag: Når viden og kreativitet forenes med initiativ og virkelyst, nås målet, lød det bl.a. i Anders Mosumgaards velkomsttale til de dygtige medaljemodtagere.

Blandt talerne til arrangementet var også chefkonsulent og partner Troels Møller fra virksomheden Cubion, som bl.a. talte om, hvordan arbejdet med kommunikation kan føre til alt. Efter dagen kunne 12 nye medaljemodtagere tage deres medalje med hjem som symbol på deres flid og gode præstationer til deres afsluttende prøve.

Medaljemodtagerne var:


Mediegrafikere
- Benjamin Simon Aabo, udlært ved Advice A/S og NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN

- Brynja Pil Petersen, udlært ved Saxo.Com A/S og NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN

- Anne Hedegaard, udlært ved Bubblemedia ApS og Hansenberg

- Sofie Bondrup Jørgensen, udlært ved Skorstensgaard Danmark A/S og Hansenberg

- Simon Rantov-Sand, udlært ved Pravda A/S og Hansenberg

- Janni Østergaard Gudiksen, udlært ved Envision Reklamebureau A/S og Hansenberg

- Mike Møldrup Hamburg, udlært ved C.F. Møller Danmark A/S Aarhus og Aarhus Tech

- Aleksander Kyhn Hansen, udlært ved Milestone Systems A/S og NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN

Grafisk teknikere
- Frank Jørgen Henrich, udlært ved Rosendahl A/S og Tech College Aalborg

- Mel Beatrice Feray, udlært ved LINDKON ApS og Tech College Aalborg

- Mikkel Hedegaard Sørensen, udlært ved Limo Labels A/S og Tech College Aalborg

- Allan Krautz, udlært ved Rosendahl A/S og Tech College Aalborg

Kontakter

Billeder

Information om Industriens Uddannelser

Industriens Uddannelser
Industriens Uddannelser
Vesterbrogade 6 D, 4.
1780 København V

https://iu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Industriens Uddannelser

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum