Bestseller A/S

Med virksomhedens største investering nogensinde vil BESTSELLER investere to milliarder i nyt logistikcenter

Del

Den internationale modevirksomhed BESTSELLER har underskrevet en kontrakt om at bygge et højteknologisk logistikcenter i Lelystad, Holland. Virksomheden vil investere to milliarder DKK i at bygge centret, hvilket er den største enkeltinvestering i modevirksomhedens historie.

Fra venstre til højre: Allan Kyhe Kjaergaard, logistikdirektør hos BESTSELLER, Jarl Frijs-Madsen, dansk ambassadør i Holland og Adam Elzakalai, rådmand for økonomiske anliggender og viceborgmester i Lelystad kommune.
Fra venstre til højre: Allan Kyhe Kjaergaard, logistikdirektør hos BESTSELLER, Jarl Frijs-Madsen, dansk ambassadør i Holland og Adam Elzakalai, rådmand for økonomiske anliggender og viceborgmester i Lelystad kommune.

I oktober 2021 annoncerede BESTSELLER sine planer om at bygge anlægget. Og underskrivelsen af ​​kontrakten i dag bekræfter officielt investeringen i centret.

Logistikcentret, som vil beskæftige 500 højt kvalificerede medarbejdere, vil være afgørende for at udvide BESTSELLERs forsyningskæde og understøtte virksomhedens vækst. Centret vil ikke mindst bringe BESTSELLER tættere på de største wholesale kunder og de største detailmarkeder i Europa.

"Dette højteknologiske logistikcenter er den største enkeltinvestering i BESTSELLERs historie. Det vil være en væsentlig milepæl for vores fremtidige ambitioner og vækst,” siger Allan Kyhe Kjærgaard, logistikdirektør hos BESTSELLER, og uddyber:

”Logistik er et stadig vigtigere fokusområde for BESTSELLER og hele detailbranchen. At øge kapaciteten og skabe en fleksibel forsyningskæde er afgørende for at få vores produkter frem til kunderne til tiden. Det er derfor, vi investerer ambitiøst og bygger dette højteknologiske og mere bæredygtige distributionscenter."

Centret kommer til at ligge i Lelystad i Holland, 60 km fra Amsterdam, med havne-, vej- og jernbaneadgang. Placeringen er ideel, og området kan blive et højteknologisk, bæredygtigt logistikknudepunkt til at forsyne de europæiske markeder.

“Lelystad i Holland er det perfekte sted for logistikcentret. Placeringen vil bringe os tættere på vores vigtigste kunder og de største detailmarkeder. Da centret vil være afgørende for at understøtte vores vækst, ønsker vi at begynde byggeriet så hurtigt som muligt,” sagde Allan Kyhe Kjærgaard.

Jobskabelse, teknologi og bæredygtighed

Investeringen i centret forventes at skabe 500 fuldtidsstillinger, når det er fuldt operationelt. En stor procentdel af medarbejderne vil være højt specialiserede ingeniører, elektrikere og eksperter i logistik og forsyningskædedrift.

”Vi vil skabe en meget attraktiv arbejdsplads, som betyder, at vi skal rekruttere en masse meget dygtige kolleger. Vi ser frem til at blive en del af fællesskabet og til at arbejde sammen med vores lokale partnere om at udvikle området til et knudepunkt for højteknologisk og bæredygtig logistik,” siger Allan Kyhe Kjærgaard.

Adam Elzakalai, rådmand for økonomiske anliggender og viceborgmester i Lelystad kommune, udtaler:

"Dette er en vigtig milepæl. Med underskrivelsen af ​​købsaftalen kan BESTSELLER påbegynde arbejdet med byggeriet. Logistikcentret vil skabe masser af arbejdspladser. Det bliver en smuk, bæredygtig bygning, der opføres ved Flevokust Havn. Og det bliver bestemt ikke den sidste. Der er stor interesse fra virksomheder for erhvervslokationer på Flevokust Havn.”

Om centret

  • Et højteknologisk anlæg med fokus på automatisering og bæredygtighed – både i og uden for centret. BESTSELLERs ambition er, at centret skal være CO2-neutralt.
  • Kontrakten er på 28 ha jord, og centret bliver mere end 100.000 m2 stort.
  • Centret vil have en lagerkapacitet på op til 2.000.000 kasser og 5.300.000 styk plukket om ugen.
  • Centret forventes at være fuldt operationelt i 2026.

Om BESTSELLER

  • BESTSELLER er en international, familieejet modevirksomhed med et stærkt fundament. Grundlagt af familien Holch Povlsen i Danmark i 1975 stræber BESTSELLER efter at bringe mennesker, mode og teknologi sammen for at opnå positive resultater for alle.
  • BESTSELLER har et udvalg på mere end 20 mærker, herunder JACK & JONES, VERO MODA og ONLY og sælger tøj og accessories til kvinder, mænd, teenagere og børn. Deres produkter er baseret på konceptet om god kvalitet til konkurrencedygtige priser.
  • Produkter sælges i 70 lande i Europa, Asien, Nordamerika, Sydamerika og Mellemøsten samt globalt gennem e-handelsplatforme.
  • BESTSELLER har været til stede i Holland siden 1995. Mere end 1.800 medarbejdere arbejder i Holland, inklusive den globale e-handelsvirksomhed.
  • Holland er et af BESTSELLERs 5 største markeder for både detail- og wholesale med over 450 butikker i landet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Fra venstre til højre: Allan Kyhe Kjaergaard, logistikdirektør hos BESTSELLER, Jarl Frijs-Madsen, dansk ambassadør i Holland og Adam Elzakalai, rådmand for økonomiske anliggender og viceborgmester i Lelystad kommune.
Fra venstre til højre: Allan Kyhe Kjaergaard, logistikdirektør hos BESTSELLER, Jarl Frijs-Madsen, dansk ambassadør i Holland og Adam Elzakalai, rådmand for økonomiske anliggender og viceborgmester i Lelystad kommune.
Download

Information om Bestseller A/S

Bestseller A/S
Bestseller A/S
Fredskovvej 5
7330 Brande

+45 99 42 32 00https://bestseller.com/

Følg pressemeddelelser fra Bestseller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bestseller A/S

BESTSELLER-kunder kan nu – gennem samarbejder med transportfirmaer på tværs af Europa – klimakompensere deres fragt23.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når kunderne shopper på BESTSELLERs webshops i store dele af Europa, kan de nu gennem udvalgte fragtfirmaer klimakompensere for det aftryk, fragten sætter på kloden. Klimakompensationen bliver gratis for kunderne, da den betales af den enkelte leverandør eller BESTSELLER. Samtidig er den klimakompenserede fragt valgt som standard på modevirksomhedens webshops.

BESTSELLER når vigtigt klimamål – samtidig venter langt de sværeste klimareduktioner forude29.3.2022 11:30:00 CEST | Pressemeddelelse

På knap 100 sider udfolder BESTSELLER sine seneste skridt i den rigtige retning. Det sker i virksomhedens bæredygtighedsrapportering for året 2021, hvor alt fra klima og miljøpåvirkninger, over arbejdsforhold, menneskerettigheder og etik, til genanvendte materialer og innovation afdækkes. Mens modevirksomheden viser gode fremskridt på mange områder, klarlægger den samtidig centrale udfordringer, der kræver konkrete handlinger.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum