Egedal Kommune

MED & Monopolet i Egedal belyser medarbejdernes undren

Del

”Hvorfor vil kommunen ikke betale for at fejre mit 20-års jubilæum?”. I Egedal kommune diskuterer MED og Monopolet medarbejdernes dilemmaer. For i en stor organisation er de gode argumenter ikke altid nået frem og medarbejdernes undren er en vigtig del af udviklingen

MED og Monopolet
MED og Monopolet

I Egedals MED-monopol står fire medlemmer fra Hoved-MED, der er kommunens øverste samarbejdsudvalg, foran et rullende kamera og diskuterer en regel, som ærgrer en medarbejder: For hvorfor vil kommunen ikke betale for at festliggøre et 20-års jubilæum? Monopolets diskussion er godt ude i hjørnerne i dilemmaet; for vi skal huske at fejre de gode stunder – men vi skal samtidig passe på borgernes penge.

- Vi er 3.500 medarbejdere fordelt på 100 arbejdspladser og har masser af regler. Nogle gange rejser rygter og synsninger hurtigere end vores egentlige argumenter. Og hvis man ikke kender argumenterne og mellemregningerne er det forståeligt hvis nogle medarbejdere synes, at nogle af vores beslutninger er mærkelige. Og det er nogle af dem måske også. Det skal vi turde kigge på og snakke om. Det gør vi i MED og Monopolet, fortæller Christine Brochdorf, kommunaldirektør i Egedal Kommune og som sådan også formand for kommunens Hoved-MED og en del af MED og Monopolet.

Likvidering af regler
Alle medarbejdere kan skrive til MED og Monopolet, der sammensættes af MED-medlemmerne. I MED arbejder ledere, arbejdsmiljørepræsentanter og medarbejderrepræsentanter sammen for at skabe de bedste arbejdspladser og rammer for at løse kerneopgaven i Egedal Kommune. Senest har MED nedsat et ”likvideringsudvalg”, der har omskrevet og moderniseret reglerne og aflivet 55% af de interne regler.
- Færre regler giver råderum til dialog og sund fornuft. Vi fortsætter arbejdet og vil rigtig gerne høre fra medarbejderne, der hver dag arbejder i de rammer, som vores regler skaber. Har vi de rigtige regler og virker de, som de var tænkt? Det er bla. noget af det vi vil finde ud af med MED og Monopolet, fortæller Hanne Appelgreen der er næstformand i Egedal Kommuens Hoved-MED.

FAKTA:
MED & Monopolet diskuterer medarbejdernes spørgsmål og undren. Monopolet optages på video og kan ses af alle medarbejdere på intranettet.
Se med her.(Youtube)

Kontakter

Billeder

MED og Monopolet
MED og Monopolet
Download

Information om Egedal Kommune

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Dronning Dagmars Vej 200
3650 Ølstykke

7259 6000https://www.egedalkommune.dk/

Egedal er en kommune i bevægelse med plads til begejstring. Vi ligger der, hvor storbyen holder op og landet begynder. Med 4 S-togs-stationer i kommunen er du midt i naturen og tæt på hovedstaden, der kun ligger en halv time herfra. Vi vil yde god service for Egedals borgere. Alle skal have en god og velfungerende hverdag, hvor vi, med udgangspunkt i fællesskaber, udvikler de styrker og kvaliteter, der allerede kendetegner Egedal. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Følg pressemeddelelser fra Egedal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Egedal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum