Med friske råvarer fra Lidl Kokkelandsholdet laver pop-up-restaurant under Aarhus Food Week
Madentusiastiske aarhusianere får under Aarhus Food Week en unik mulighed for at smage mad tilberedt af det danske kokkelandshold.
Det sker på Lidls pop-up-restaurant ’Frisk – fra Lidl’ i Bispetorvet, hvor man for kun 111 kr. vil få serveret lækre retter skabt af friske, lokale råvarer, som er tilgængelige for alle madglade danskere i Lidls egne butikker.
Pop-up-restauranten har åben fra fredag aften d. 13. august tillørdag aften d. 14. august. Der vil være et begrænset antal spisende gæster per måltid.
Det danske kokkelandshold vil under Aarhus Food Week være anført af stjernekokken Christian Wellendorf, der i 2019 som kun 21-årig vandt guld ved det højtanerkendte uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d’Or.
Retterne vil blive sammensat med en række vine, som også er at finde i Lidls butikker, og dermed er det altså råvarer, som enhver dansker selv har mulighed for at få fingrene i.
”Det er ikke hver dag, man får mulighed for at prøve Kokkelandsholdets mad, så vi glæder os utroligt meget til at give den her unikke gastronomiske mulighed til de besøgende på Aarhus Food Week. Og så er det sjovt, at de skal skabe en gourmetoplevelse med friske og lokale råvarer fra Lidls varesortiment, som alle har mulighed foratkøbe i deres lokale butik,” siger Rasmus Pape, indkøbsdirektør hos Lidl.
Overskuddet fra arrangementet doneres til Lykkeliga og eventuelt overskydende mad til Blå Kors.
MENU – FROKOST
Velkomst & Bobler:
- Cruditeer m. sauce verde
3 retters menu:
- Bagt vesterhavstorsk m. hjertesalat og blanquette sauce m. peberrod
- Stegt ribeye m. glaseret gulerod og kalvesauce
- Pocheret rabarber m. yoghurt mousse og sorbet
MENU – AFTEN
Velkomst & Bobler:
- Cruditeer m. sauce verde
- Malt knækbrød m. tatar
5 retters menu:
- Lakse tatar m. tomater og sort oliven
- Bagt vesterhavstorsk m. hjertesalat og blanquette sauce m. peberrod
- Pocheret æggeblomme m. porre og ost
- Stegt ribeye m. glaseret gulerod og kalvesauce
- Pocheret rabarber m. yoghurt mousse og sorbet
PROGRAM
Tidsplan fredag – aften – d. 13. august
17.30 åbner restauranten.
17.30 - 18.00: Plads til 15 gæster.
18.00 - 18.30: Plads til 20 gæster.
18.30 - 19.00: Plads til 15 gæster.
Tidsplan lørdag – frokost – d. 14. august
12.00 åbner restauranten.
12.00 - 12.30: Plads til 15 gæster.
12.30 - 13.00: Plads til 20 gæster.
13.00 - 13.15: Plads til 15 gæster.
Tidsplan lørdag – aften – d. 14. august
17.30 åbner restauranten.
17.30 - 18.00: Plads til 15 gæster.
18.00 - 18.30: Plads til 20 gæster.
18.30 - 19.00: Plads til 15 gæster.
Kontakter
Thomas SejersenPresseansvarlig - Lidl
Tlf:76 35 00 10presse@lidl.dkBilleder
Information om Lidl Danmark
I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som ansvarlig dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem et tillidsfuldt samarbejde med vores partnere garanterer vi et velgennemtænkt vareudbud til den bedste pris.Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 151 danske butikker. Vi arbejder hver dag som aktiv samfundsaktør på at skabe målbar værdi, der rækker ud over Lidls egen forretning.
Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk.
Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark
Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.
Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark
Lidl og Mammen Mejeriernes specialost, Tange Sø Ost, vinder prestigefyldt European Private Label Award27.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse
Specielosten Tange Sø Ost fra Mammen Mejerierne vinder den prestigefyldte European Private Label Award i kategorien ‘Dairy products’. Osten er en del af Lidls særligt udvalgte private label-serie ‘En Bid af Danmark’, der består af produkter fra lokale, danske leverandører.
Lidl og Blå Kors deler overskudsmad ud til trængte familier i påsken26.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse
For syvende år i træk går Lidl og Blå Kors sammen om at gøre en forskel, hvor Lidl donerer overskudsmad fra dagligvarebutikkerne til Blå Kors’ familienetværk, væresteder og Barnets Blå Hus over hele Danmark. Begge oplever, at samarbejdet gør en stor forskel i højtider som påsken, hvor lidt ekstra mad kan forsøde tilværelsen.
Lidl Danmark er ny hovedpartner på Madens Folkemøde22.3.2024 06:00:00 CET | Pressemeddelelse
Når Madens Folkemøde slår dørene op 31. maj - 1. juni 2024, er det med en ny hovedpartner ved bordet. Lidl Danmark og Madens Folkemøde har indgået et partnerskab, som blandt andet betyder, at der i 2024 er særligt fokus på relationen mellem sundhed og mad, at Lidl Danmark bakker op om Ungdommens Madmøde, og at Madens Folkemøde får besøg af Lidl Danmarks danske producenter fra En Bid af Danmark.
Bjerringbro har fået sin første Lidl21.3.2024 13:00:00 CET | Pressemeddelelse
Torsdag morgen kunne butikschef Henriette Vorret klippe det røde bånd og officielt åbne Lidls første butik i Bjerringbro. Henriette og hendes team of lokalkendte ansigter fik en varm velkomst af en stor menneskare, der ventede spændt på at udforske byens nyeste dagligvarebutik.
Lidl åbner første butik i Marielyst på Falster21.3.2024 12:45:00 CET | Pressemeddelelse
Torsdag morgen åbnede dagligvarekæden Lidl dørene til sin første butik i Marielyst på Falster. I front for butiksteamet står den erfarne og lokalkendte butikschef Brian Kok, som ser frem til at lære kunderne endnu bedre at kende.
I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.
Besøg vores nyhedsrum