ATP Ejendomme

Med domicilflytning gentænker ATP Ejendomme sit værditilbud

Del

ATP Ejendomme flytter adresse i København og skruer gevaldigt op for ambitionerne for fremtidens kontormiljø. Ifølge administrerende direktør Martin Vang Hansen skal ATP Ejendomme over i en position som ejendomsejer, hvor tætte relationer til kunderne er helt centralt, og hvor man ikke længere kan nøjes med at udleje m2.

ATP Ejendomme skifter ved årsskiftet ind på 2. sal på H.C. Andersens Boulevard 2 i København. Det nye kontor er på 1.800 m2 og ifølge Martin Vang Hansen bliver flytningen startskuddet for et øget værditilbud til danske virksomheder:

”På vores nye adresse tester vi vores fremtidige tilbud til vores kunder. Vi skal turde indgå i formålsfælles-skaber med kunderne og indtage en mere aktiv rolle i at øge deres trivsel og produktivitet via deres fysiske rammer,” udtaler Martin og fortsætter:

”Vi har gentænkt rollen som ejendomsejer og investerer i dag meget i relationen til vores kunder, og det er jeg også overbevist om, at kunderne forventer.”

Et kontor er ikke længere bare et kontor

Ifølge Martin Vang Hansen ser ejendomsbranchen ind i en fremtid, hvor flere og flere processer digitaliseres på arbejdspladsen, og hvor de hybride arbejdsformer har langt større appel end tidligere.

Arbejdspladsens indretning og kreative muligheder spiller her en nøglerolle, fordi den optimale løsning af en opgave hænger sammen med mulighederne for hjemmearbejde, projektarbejde og andre samarbejdsformer, end vi har set tidligere.

”Vi går en fremtid i møde, hvor kunderne bør og skal kunne forvente mere af deres udlejer. Vi skal derfor engagere os i at forstå vores kunders behov for et produktivt arbejdsmiljø og anerkende vores rolle som en væsentlig bidragsyder til deres evne til at skabe kerneværdi,” fortæller Martin Vang Hansen og fortsætter:

”Alt i alt har moderne virksomheder – vores kunder – et øget behov for fleksibilitet, og bæredygtige og digi-tale løsninger for at sikre virksomhedens og medarbejdernes udvikling. Vi ser det som en naturlig tilføjelse af vores forpligtelse overfor kunderne at levere på deres ønsker,” uddyber Martin Vang Hansen.

For ATP Ejendomme betyder denne nye tilgang, at kundemålsætningerne også justeres. Det betyder, at succes i fremtiden i mindre grad måles ud fra en ”intet nyt fra kunderne, er godt nyt”-holdning. I stedet vil ATP Ejendomme i højere grad læne sig op mod kundens egne trivselsmålinger og den produktivitet, som kan tilskrives de fysiske og arbejdsmiljømæssige rammer.

Relationen betyder alt

”En kaffemaskine og et skrivebord kan ikke længere gøre det. Arbejdspladsen skal kunne tilbyde mere på selvrealiserings- og fællesskabskontoen og samtidig tilskynde fagligt og socialt engagement. Og det har vi en ambition om at tilbyde vores kunder fra første kontakt,” afslutter Martin Vang Hansen.

Denne udvikling er allerede i fuld gang, mener Martin Vang Hansen. Kunderne har friere bevægelighed end nogensinde før og er hverken bundet af ubetinget loyalitet eller uopsigelige kontrakter. Sagt med andre ord: Hvis man, som ejendomsejer, ikke forstår sin rolle som katalysator for kundernes succes, underskrives in-gen nye kontrakter. Relationen til kunden er altafgørende.

”Vi kan ikke længere være passive pladsudbydere. I stedet er vi nødt til at indtage en aktiv rolle som leve-randør af kreative service- og arbejdsrammer, som giver kunden et fysisk grundlag for øget produktivitet, bedre trivsel og større arbejdsglæde. Vi skal investere langt mere i kundesamarbejde end hidtil,” udtaler Martin Vang Hansen og fortsætter:

”Den relationelle ejendomsvirksomhed ser en konkurrencemæssig fordel i at sikre dynamiske fællesskaber til kunder og andre vigtige interessenter. Således bygger fremtidens kundeforhold i mindre grad på to virk-somheders ydelse og modydelse, men derimod i langt højere grad på et fælles ånds-, idé- og interessefæl-lesskab mellem de to virksomheder.”

Et vågent blik på ejendommene

Et tættere forhold til kunderne forudsætter samtidig, at ejendomsejere også kommer tættere på ejendom-mene, så man opnår en bedre forståelse for, hvordan ejendommene kan udvikles, og ved hvilke behov de kan – og ikke kan – understøtte. Forbrugsdata skal krydses med brugerdata, og energimærker skal holdes op mod energipotentialer.

Fakta om den fysisk kontorindretning af ATP Ejendommes nye kontor

I forlængelse af den nye tilgang til rollen som ejendomsejer, indarbejdes der en række tiltag i forbindelse med flytningen til H.C. Andersens Boulevard 2:

  • Projektrum og åbne områder til samarbejde, der understøtter projektsamarbejde og teamsamarbejde på bedre måde
  • Et opgør med 1-medarbejder-1-plads-princippet og ophør af ejendomsretten til ejet skrivebord
  • Plads viet til fleksible og teamorganiserede områder
  • Inspirerende farvedesign, så medarbejderne føler sig mere hjemme og har lyst til at arbejde fra kontoret
  • Projektbaseret indretning samt bæredygtige og teknologiske løsninger, som understøtter sundt indeklima, hjemmearbejde og god space planning.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om ATP Ejendomme

Hos ATP Ejendomme brænder vi for at skabe de helt rigtige rammer om din virksomhed. Så du kan have dit fulde fokus på dine kunder, medarbejdere og forretning.

Vi ejer, drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark. For os handler det om meget mere end bare mursten og beliggenhed. Det handler nemlig om at skabe rum til mennesker, ideer og den tid, vi lever i. Verden omkring os forandrer sig konstant og kræver, at vi hele tiden er nysgerrige og arbejder for at finde løsninger, der kan være med til at løfte dig ind i fremtiden. Så det gør vi – om det gælder et fullservice kontorfællesskab, et nytænkende spisested eller et ikonisk domicil. Og vi stiller alle vores kompetencer til rådighed for dig i én sammenhængende løsning – du får den fulde pakke, mens vi tager det fulde ansvar. Det ligger i vores DNA at skabe værdi. For dig som kunde, for din forretning, og i sidste ende for os alle sammen. For ATP Ejendomme er, som en del af ATP-familien, ejet af danskerne, og med det følger et særligt ansvar. Vores forretning skal ikke alene give plus på danskernes pensionskonto, vi skal også bidrage positivt til det samfund, vi er en del af. Derfor er vi med til at sætte nye standarder for bæredygtighed og for det gode arbejdsmiljø. På den måde investerer vi ikke bare i ejendomme. Vi investerer i kommende generationer.

Følg pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ATP Ejendomme

Presseinvitation: Grundstensnedlægning på Kanalgaarden20.9.2022 09:21:37 CEST | Presseinvitation

Den 22. september kl. 9-11 inviterer ATP Ejendomme og Boligselskabet fsb jeres journalister på Grundstensnedlægning på byggeriet Kanalgaarden. Boligprojektet er særligt interessant på grund af sin nytænkende integration mellem almene lejeboliger og øvrige lejemål. Bliv meget klogere, mød projektets nøglepersoner, bl.a. vicedirektøren i BL, formanden og direktionen for boligselskabet fsb, CPO i ATP Ejendomme samt repræsentanter fra arkitekterne WERK og C.F. Møller, rådgivervirksomheden MOE og totalentreprenøren V8 Construction. På dagen kan du også et indtryk af byggepladsen og omgivelserne for Kanalgaarden-projektet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum