Din Tekstforfatter

Med action cards kan du redde liv på arbejdspladsen

Del
Selvom du kan komme langt med sikkerhedssko, hårdføre hjelme og grundige instrukser, findes der stadig mange typer arbejdspladser i Danmark med en stor risiko for at komme til skade. Hvis du har din daglige gang på en byggeplads, kan der hvert øjeblik opstå en uventet ulykke, og det kan være svært at handle rationelt i et pludseligt virvar.

En ny løsning sikrer dog, at du altid har svar på hånden, når ulykken indtræffer: Action-cards® . Læs her, hvorfor action cards bliver mere og mere udbredt på det danske arbejdsmarked, og hvordan de små manualer kan hjælpe dig med at redde liv.

Hvad er Action-cards®?

Action-cards® er skabt af firmaet Action-cards® (måske bedre at sige Copenhagen Risk & Safety Group ApS), og ideen er meget simpel: Når uheldet er ude, skal du have en manual lige ved hånden, som guider dig til førstehjælp i en hektisk situation. Du kan med andre ord slå hjernen fra, hive dit Action-cards® op ad lommen, og følge den simple trin-for-trin-guide til, hvordan du redder et andet menneskes liv.

Action-cards® er designet til at skulle kunne passe ind i enhver situation, og designet er både robust og praktisk. Du kan have det liggende på kontoret eller nede i din taske, og du skal altid kunne komme til det med et øjebliks varsel.

Hvor kan Action-cards® bruges?

Action-cards® Copehagen Risk & Safety Group ApS har skabt produktet til både private og erhverv, og du kan derfor finde Action-cards® tilpasset enhver situation. På arbejdsmarkedet kan det give god mening at investere i Action-cards®, da førstehjælp er en vigtig evne at besidde på arbejdspladsen, så man kan hjæpe kollegaer, kunder og alle andre på arbejdspladsen, som skulle få brug for livreddende førstehjælp.

Der er skabt Action-cards®, som passer til stort set hvert eneste erhvervsområde i Danmark. Det dækker alt lige fra restaurationsbranchen til daginstitutioner og til landbruget. Med andre ord kan du som eksempelvis som pædagog eller industrimedarbejder have Actioncards® i tasken, som er skræddersyet til dig, der arbejder med børn eller i en produktionsvirksomhed. 

Sådan bruger du Action-cards®

I en artikel som denne vil du ofte finde en detaljeret gennemgang af, hvordan du bruger det specifikke produkt; det er der ikke brug for her. For hele ideen med Action-cards® er kort og godt, at de skal være nemme at afkode og følge med et øjebliks varsel.

Du kan derfor med ro i maven investere i en håndfuld Action-card® til dit erhverv, som du og dine kollegaer kan have i jeres personlige tasker eller placeret forskellige steder på din arbejdsplads. Når ulykken indtræffer, skal I ikke gøre andet end at finde jeres Action-cards® frem og udføre korrekt førstehjælp.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Danske mineryddere i Ukraine har desperat brug for midler8.6.2023 17:07:05 CEST | Pressemeddelelse

Den danske humanitære forening, DSGU, rydder miner og fjerner ueksploderet ammunition i det krigshærgede Ukraine sammen med lokale mineryddere, men selv om arbejdet allerede er i gang, og foreningen har organisation, set-up og samarbejde på plads, er det svært at få penge nok til arbejdet, fx har det ikke været muligt at søge om støtte fra den nationale Ukraine Fond, som administreres af Erhvervsministeriet.

Derfor skal du have akustikpaneler i din bolig29.5.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Der findes to gode grunde til at opsætte akustikpaneler i din bolig. Den første er at de markant kan forbedre dit indeklima, den anden er at de giver dig et smukt indslag i din boligindretning. Akustikpaneler bliver mere og mere populære i de danske boliger og med god grund, akustikpaneler er nemlig både effektive og smukke at se på. Akustikpaneler – Et bedre indeklima Hjemmet er vores base og derfor er det vigtigt, at vi føler os veltilpas her og for at det kan lade sig gøre er et godt indeklima vigtigt. Her kan akustikpanelerne hjælpe. Akustikpaneler er nemlig en effektiv metode til at forbedre akustikken i et lokale. Akustikpaneler virker ved at lamellernes særlige opbygning bryder lyden og panelets filt binder den, modsat en hård væg, der reflekterer lyden. På den måde mindskes både rumklang og baggrundsstøj i lokalet betydeligt. Akustikpaneler – Et dekorativt indslag i indretningen At forbedre indeklimaet er i sig selv grund nok til at installere akustikpaneler i indretningen, men

Mad til familiefesten? Sådan gøres det mere overskueligt24.5.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det sker en gang imellem; man har fødselsdag eller der er en eller anden form for begivenhed, hvor man gerne vil holde noget festligt for hele familien. Men der er rigtig mange, som sidder i den situation, at de har en meget stor familie. Det er jo som udgangspunkt en rigtig dejlig ting, men det betyder altså også, at der skal laves rigtig meget mad, hvis alle skal gå glade og mætte derfra. Den mest umiddelbare løsning er måske, at man bare bider det i sig og får lavet mad nok til at mætte hele familien. Men der er altså også andre løsninger, man kan benytte sig af, hvis man ikke har hverken overskud eller tid til at lave mad nok til hele den store familie. Herunder kommer to gode bud. Et godt gammeldags sammenskudsgilde Den første løsning på madproblemet til familiefesten er, at man laver det til et sammenskudsgilde. Hvis man ikke lige har prøvet den slags før, eller hørt om det for den sags skyld, så betyder det egentlig bare, at hver familie eller person medbringer en ret, som alle

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum