MCH A/S

MCH lancerer ny messe i København

Del

DiaLabXpo bliver navnet på den nye laboratorietekniske fagmesse, som finder sted første gang 24.-26. september 2019 i København.

Visualisering af DiaLabXpo.
Visualisering af DiaLabXpo.

Den nye messe for laboratorie- og diagnostikbranchen er skabt i et samarbejde mellem brancheforeningen DiaLab og MCH Messecenter Herning og finder sted første gang 24.-26. september 2019.

I MCH, som står for afholdelsen af messen, glæder man sig over det nye samarbejde:

- Vi glæder os over branchens ønske om en ny messe og vil gøre os umage for at leve op til den tillid, som vi er blevet vist, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S og roser samtidig branchens store engagement i udviklingen af den nye fagmesse.

- DiaLab er en spændende og engageret partner, og vi ser frem til at udvikle samarbejdet og i fællesskab præsentere et nytænkt og aktivt mødested for laboratorie- og diagnostikbranchen.

Årligt tilbagevendende begivenhed
DiaLabXpo skal afholdes én gang om året; I ulige år afholdes messen i Københavnsområdet, mens den i lige år afholdes i MCH Messecenter Herning sammen med fødevareteknologimessen FoodTech.

Udover en stor udstillingsdel er det også ambitionen, at DiaLabXpo kommer til at indeholde medlemsmøder for forskellige diagnostisk faglige selskaber, politiske paneldiskussioner, trendforedrag, faglige shows, konkurrencer, netværksområder, underholdning samt branchefest og meget mere.

DiaLabXpo afholdes første gang 24.-26. september 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

Læs mere på www.dialabxpo.dk

Billeder

Visualisering af DiaLabXpo.
Visualisering af DiaLabXpo.
Download
Brancheforeningen DiaLab. Foto: MCH/Lars Møller.
Brancheforeningen DiaLab. Foto: MCH/Lars Møller.
Download

Information om MCH A/S

MCH A/S
MCH A/S
Vardevej 1
7400 Herning

9926 9926http://www.mch.dk/

Følg pressemeddelelser fra MCH A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MCH A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum