McDonald's

McDonald’s på Frederiksberg er klar til årets travleste dag

Del

Nytårsdag er den travleste dag på året hos McDonald’s. Ca. 6000 gæster vil 1. januar besøge McDonald’s på Frederiksberg, hvor næsten alt personale er indkaldt til at stå klar og hjælpe danskerne gennem årets første dag.

Når frederiksbergborgerne vågner op den 1. januar, er de fleste trætte og trænger til at slappe af efter julen og årets største fest. Derfor vælger rigtig mange af dem, ca. 6000, at lægge turen forbi McDonald’s på Falkoner Allé på Frederiksberg.

”Den 1. januar er en helt særlig dag. Vi har travlt hele døgnet rundt– men det er pokkers sjovt at være med til at sende danskerne mætte ind i det nye år.” siger Jan Jensen, franchisetager i McDonald’s på Falkoner Allé.

Den første dag på året er også den travleste, og mere end 60 ansatte står klar til at give gæsterne en god start på det nye år – det svarer til 85% af restaurantens samlede medarbejderstab.

”Forberedelserne på denne dag starter allerede efter sommerferien. Vi har blandt andet set på tallene fra tidligere år og sørget for, at der er mandskab og mad nok til at gøre alle gæster glade. Selvom der er rigtig travlt, så betyder det noget for medarbejderne at være med på dagen og de synes det er sjovt,” siger Jan Jensen.

Lidt McDonald´s nytårsstatistik viser, at der er nogle klare topscorere, når danskerne spiser deres 1. januar–menu på Frederiksberg. På førstepladsen ligger Cheeseburgeren, som er skarpt forfulgt af Big Mac og McFeast. Når der skal vælges menu, så er det Big Tasty Bacon menuen, der tager førstepladsen på Falkoner Allé.

Andre 1. januar facts:

  • På landsplan vælger mere end en kvart million danskere at besøge McDonald´s den 1. januar. De fleste kommer mellem kl. 17 og 19
  • Omkring 60.000 biler triller gennem McDrive
  • Næsten ni ud af ti ansatte, svarende til 3600 medarbejdere, trækker i McDonald´s tøjet for at møde danskerne i de 89 restauranter
  • Ni ud af ti gæster vælger Cheeseburger som en del af deres menu.
  • Mere end halvdelen vælger en Coca-Cola til maden
  • Halvdelen af alle bestillinger indeholder en pose Chili Cheese Tops

Kontakter

Franchisetager Jan Jensen, Tlf. 40875043, E-mail: jj.mcd@icloud.com

Billeder

Information om McDonald's

McDonald's
McDonald's
Falkoner Allé 20
2000 Frederiksberg C

https://www.mcdonalds.com/dk/da-dk.html

Om McDonald’s i Danmark

Den første McDonald’s restaurant i Danmark åbnede på Vesterbrogade i 1981. McDonald’s i Danmark har i dag 88 restauranter, der ejes og drives af i alt 21 danske franchisetagere. Kæden har ca. 4200 medarbejdere og serverer hver dag omkring 172.000 måltider til danskerne. McDonald’s i Danmark har overenskomst med 3F og har inden for de senere år vundet Great Place to Works pris for Danmarks bedste arbejdsplads tre år i streg.