McDonald's

McDonald’s i Esbjerg er klar til en af årets travleste dage

Del

Nytårsdag er blandt de travleste dage på året hos McDonald’s. Mere end 3000 gæster vil 1. januar besøge McDonald’s på Kongensgade i Esbjerg, hvor næsten alt personale er indkaldt til at stå klar og hjælpe danskerne gennem årets første dag.

Når esbjergenserne vågner op den 1. januar, er de fleste trætte og trænger til at slappe af efter julen og årets største fest. Derfor vælger rigtig mange af dem, faktisk over 3000, at lægge turen forbi McDonald’s på Kongensgade i Esbjerg.

”Der er helt klart skruet op for tempoet, for det er blevet en tradition at tilbringe den 1. januar hos os. Men selv om vi har vildt travlt, så er det også rigtig sjovt. Vores gæster har jo alle en dagen-derpå-dag, så der opstår en helt særlig god stemning i restauranten,” siger Michael John Munk Kristiansen, franchisetager i McDonald’s, Esbjerg.

Den første dag på året er sammen med Black Friday også den travleste, og mere end 35 ansatte står klar til at give gæsterne i restauranten en god start på det nye år – det svarer til 88% af restaurantens samlede medarbejderstab.

”Vi forbereder os selvfølgelig godt på den her dag. For der er tryk på, og derfor har vi brug for mange hænder både i køkkenet og ude blandt vores gæster. Desuden kender vi gæsternes vaner fra tidligere år, så derfor har vi også købt ind, så vi kan servere alle favoritterne for dem,” siger Michael John Munk Kristiansen.

Lidt McDonald´s nytårsstatistik viser, at der er nogle klare topscorere, når danskerne spiser deres 1. januar–menu i Esbjerg. På førstepladsen ligger Cheeseburgeren, som bliver skarpt forfulgt af Chicken Salsa Cheese med Hamburgeren lige i hælene. Når der skal vælges menu i Esbjerg, så er det Big Tasty Bacon menuen, der tager førstepladsen.

Andre 1. januar:

  • På landsplan vælger mere end en kvart million danskere at besøge McDonald´s den 1. januar. De fleste kommer mellem kl. 17 og 19
  • Omkring 60.000 biler triller gennem McDrive
  • Næsten ni ud af ti ansatte, svarende til 3600 medarbejdere, trækker i McDonald´s tøjet for at møde danskerne i de 89 restauranter
  • Ni ud af ti gæster vælger Cheeseburger som en del af deres menu
  • Mere end halvdelen vælger en Coca-Cola til maden
  • Halvdelen af alle bestillinger indeholder en pose Chili Cheese Tops.

Kontakter

Kontakt: Franchisetager Michael John Munch Kristiansen, tlf. 2679 2506, E-mail: mj@mcjohn.dk

Billeder

Vedhæftede filer

Information om McDonald's

McDonald's
McDonald's
Falkoner Allé 20
2000 Frederiksberg C

https://www.mcdonalds.com/dk/da-dk.html

Om McDonald’s i Danmark

Den første McDonald’s restaurant i Danmark åbnede på Vesterbrogade i 1981. McDonald’s i Danmark har i dag 88 restauranter, der ejes og drives af i alt 21 danske franchisetagere. Kæden har ca. 4200 medarbejdere og serverer hver dag omkring 172.000 måltider til danskerne. McDonald’s i Danmark har overenskomst med 3F og har inden for de senere år vundet Great Place to Works pris for Danmarks bedste arbejdsplads tre år i streg.