Aabenraa Kommune

MasterFood Workshop: Masterchef-kok tryller lækre retter frem til de unge

Del

Jesper Koch, der er kendt fra Masterchef, kommer lørdag 9. juni til Aabenraa, hvor han vil hjælpe unge med at lave nemt, sundt og billigt mad.

Årets Gourmetfestival afholdes fra 7.-9. juni. Her bliver et af de nye tiltag Masterfood Workshop, hvor unge kan blive inspireret til at lave nye retter med fokus på sundhed, nemhed og få, men gode råvarer. Og det bliver den kendte Masterchef-kok Jesper Koch, som kommer til Aabenraa og tryller i køkkenet.

Det er CampusRåd Aabenraa, som har fået idéen til workshoppen, da de som studerende ofte savner gode råd, ny inspiration og billigere samt sundere valg i madlavningen.

- Vi er mange unge, som gerne vil leve sundt, men som ofte har svært ved lige at finde på en nem, sund og billig ret. Så ender det ofte med hurtige løsninger som take-away eller lignende. Jeg kom derfor med idéen om at lave en madworkshop, så de unge i Aabenraa kan blive inspireret. Det lykkedes at finde pengene til at invitere Jesper Koch herned, og det glæder vi os rigtig meget til, siger Jeppe Barsøe Petersen, elevrepræsentant CampusRåd Aabenraa, som står bag idéen.

Arrangementet afvikles i samarbejde med Sydbank, Meldgaard og Shop i City. Sydbank

bakker op om dette nye tiltag med et tilskud på 25.000 kr. og Meldgaard med 5.000 kr. Banken fandt det interessant, at initiativet kom fra de unge, som også er en vigtig målgruppe for Sydbank.

Shop i City lytter også gerne til de unges ønsker og drømme og greb denne idé med det samme.

- Gourmetfestivalen vokser hvert år med nye tiltag, og netop den unge målgruppe vil vi gerne have med ombord i denne event, siger Event Manager hos Shop i City, Dorthe Bjerrum Hilbig.

Workshoppen afvikles lørdag 9. juni i den nordlige ende af gågaden i Aabenraa, og du har tre chancer for at komme med for blot 100 kr. pr. deltager:

Første workshop kl. 10-11

Anden workshop kl. 12-13

Tredje workshop kl. 14-15

Fakta
Jesper er uddannet kok og gastronom og har mere end 20 års erfaring i branchen, som leder hos både inden- og udenlandske restauranter og hoteller. Han tryller i streetkøkkenet, der vil være små smagsprøver, og der er selvfølgelig mulighed for at hilse kort på Jesper bagefter. Sønderjylland er kendt for sine sønderjyske madspecialiteter og dygtige kokke. Jesper Koch er en af disse stolte sønderjyder og må meget gerne være en inspiration for de unge til at tænke mere på sundhed, gode råvarer og varieret kost.

Billetsalg starter mandag 7. maj kl. 10 på www.visitsonderjylland.dk/kog

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Mindeord for direktør Jakob Kyndal1.7.2019 13:09:47 CESTPressemeddelelse

Det er med stor sorg, at jeg i lørdags modtog meddelelsen om Jakob Kyndals alt for tidlige død. Jakob har været en utrættelig foregangsmand og direktør i Aabenraa Kommune siden kommunen blev dannet i 2007. Vi skylder Jakob en kæmpe tak for den helt utrolige indsats, han har ydet – både inden for hans eget fagområde på Social- og sundhedsområdet, men også på de tværgående opgaver på direktionsniveau, har han bidraget helt unikt. Jakob har leveret en arbejdsindsats langt udover det sædvanlige, og de ord, der først falder mig ind, når jeg tænker på Jakob, er ord som loyal, kompetent, betænksom, ambitiøs og visionær. Jakob havde mange ord i sig, men det var ikke fyldord. Han var altid helt ekstremt godt forberedt og kunne levere en præstation med et udsyn og forståelse for sammenhænge, som var helt enestående. Det var ikke kun Aabenraa Kommune, der fik glæde af Jakobs enorme arbejdskapacitet og evner. Han har også engageret sig i tværkommunale samarbejder, især på sundhedsområdet, hvor han

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum