Massive investeringer sikrer Visma e-conomic bedste regnskab nogensinde

Del

I dag fremlægger regnskabsprogrammet Visma e-conomic sit bedste regnskab nogensinde med en vækst på 20 procent. Det flotte resultat skyldes fortrinsvist massive investeringer i medarbejdere og udvikling af nye apps, tillægsmoduler og services til fordel for kunderne.

Visma e-conomic, der hjælper mere end 165.000 danske virksomheder med at automatisere deres regnskab, har haft et travlt 2021. Omsætningen voksede med 20 pct. og nåede 526 mio. kr., mens årets resultat steg med 13 pct. i forhold til 2020.

“Jeg er stolt af, at vi fortsætter vores vækstrejse samtidig med, at vi har en høj medarbejder- og kundetilfredshed. Det er kvitteringen for, at vores program løser en helt essentiel opgave hos de danske små- og mellemstore virksomheder,” siger Lars Engbork, adm. direktør hos Visma e-conomic.

Visma e-conomic beskæftiger i dag 350 medarbejdere med mere end 30 forskellige nationaliteter, heraf hele 110 blev ansat i 2021, bl.a. i en helt ny specialistafdeling målrettet servicering af revisorer og bogholdere. En af de store overskrifter for regnskabsåret 2021 var netop investering i medarbejdere.

“Vi vokser, og det skaber også et behov for nye, dygtige medarbejdere, der skal integreres i virksomheden. Derfor har vi investeret massivt i, at Visma e-conomic er et yderst attraktivt sted at arbejde - både ved at opstille fleksible arbejdsvilkår, fokus på det sociale, medarbejderudvikling og et talentprogram,” siger Lars Engbork.

For bl.a. at kunne imødekomme den store vækst flyttede Visma e-conomic sammen med andre Visma-selskaber desuden i regnskabsåret ind i nye knap 20.000 kvm store lokaler i Carlsbergbyen. 

Store investeringer i produktet og fintech

Visma e-conomic har også fortsat sin investering i forbedring og fremtidssikring af produktet, der øger automatisering og effektivisering af regnskabet. Det er bl.a. sket gennem opkøb af virksomheden Rackbeat, der tilføjer nye dimensioner til e-conomic. Rackbeat har udviklet et innovativt lagerstyringssystem, som styrker små og mellemstore virksomheders konkurrenceevne gennem forudsigelser, overblik og bedre mulighed for at kontrollere forsyningskæder samt åbner op for et helt nyt marked i Danmark. 

Derudover har selskabet etableret samarbejder med fintech-selskaber som November First med SmartPay og Moneyflow med Straksindbetaling.

”Hos Visma e-conomic ønsker vi at være helt fremme, når det gælder om at styrke digitaliseringen af de små og mellemstore virksomheder. Vores kontinuerlige investeringer og arbejde med innovation og produktudvikling gør, at virksomhedsejere kan bruge kræfter på deres forretning og driften fremfor alt det administrative og kedelige, som er forbundet med regnskab,” slutter Lars Engbork. 

Lars Engbork fortæller, at han ser et solidt fundament for yderligere vækst i 2022, og målsætningen er at nå 170.000 kunder i 2022 og ansætte cirka 100 nye medarbejdere. 

Nøgletal fra årsregnskabet:

  • Omsætning: DKK 526 mio. (+20 % ift. 2020)
  • EBITDA: DKK 286 mio. (+13 % ift. 2020)
  • EBITDA margin: 54,53 % (-5 % ift. 2020)
  • Overskud: 219 mio. (+12 % ift. 2020)

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Visma e-conomic

Visma e-conomic  • Navn og adresse: Visma e-conomic A/S, Gærtorvet 1, 3, 5, 1799 København V
  • Grundlagt i 2001.
  • Ejerforhold: Ejerforhold: Visma e-conomic er ejet af Visma Group, som er ejet af ti internationale investorer: Hg and co-investors ejer 54%, GIC ejer 16%, ICG ejer 7%, CPPIB ejer 6.0%, Warburg Pincus ejer 5%, TPG ejer 3%, General Atlantic ejer 2%, Folketrygdfondet ejer 0,6%, Aeternum Capital ejer 0,6% og Vind ejer 0,4%. En bred ledelsesgruppe ejer dertil ca. 6,5% af Visma Groups aktieværdi. 
  • Antal medarbejdere: Visma e-conomic består af mere end 350 medarbejdere, hvoraf knap 100 arbejder i kundeservice, over 115 arbejder i produktudvikling og de resterende er fordelt mellem Salg, Marketing, Kommunikation og supportfunktioner til forretningen..
  • Antal kunder: 165.000 private små og mellemstore virksomheder.
  • Omsætning i 2021: 525.677.00 kr.

Følg pressemeddelelser fra Visma e-conomic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Visma e-conomic

Software-gigant vil have medarbejdere til at tage gamle telefoner og computere med på arbejde til genanvendelse10.11.2021 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

87 ton CO2. Så meget CO2 regner Visma i Danmark med, at de kan spare, når de i samarbejde med Atea ruller et nyt bæredygtighedspartnerskab ud, der sætter fokus på den voksende globale udfordring med elektronikaffald. Medarbejdere i virksomheden opfordres til at lede i gemmerne efter aflagte telefoner, computere, printere m.v., som Atea vil hjælpe med at genanvende. Initiativet er det første af sin slags i Danmark.

Visma Enterprise Danmark indgår aftale med Netcompany om mit.dk9.11.2021 13:11:41 CET | Pressemeddelelse

mit.dk er en ny innovativ borgerløsning, som blandt andet forener digital post på tværs af offentlige og private aktører. Blandt de første aktører har HR- og lønvirksomheden Visma Enterprise, som håndterer en kvart million lønsedler om måneden, valgt at tilslutte sig den banebrydende digitale platform. På mit.dk får Visma Enterprise mulighed for at optimere og udvikle nye digitale services til kunderne.

Ny betalingsløsning bryder bankmonopol: Kan spare dansk erhvervsliv for godt 1,3 milliarder om året4.11.2021 07:30:00 CET | Pressemeddelelse

De danske banker har siden tidernes morgen haft monopol på betalinger mellem virksomheder. Men nu bryder et nyt samarbejde mellem Visma e-conomic og November First deres monopol med betalingstjenesten Smart Pay, hvor virksomheder gennem e-conomic kan godkende og betale leverandørfakturaer - uden at logge ind i netbank. Smart Pay vurderes til at kunne spare dansk erhvervsliv for godt 1,3 mia. kr. om året.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum