Esbjerg Kommune

Massiv oprustning på ingeniørfronten i Esbjerg Kommune

Del

Med et ambitiøst stillingsopslag jagter Esbjerg Kommune ingeniører og trafikplanlæggere, der skal indgå i en ny konstellation, som skal nedbringe omkostningerne til projektering og samtidig understøtte kommunens ambitiøse planer på byudviklingsområdet.

Byggemodning, cykelstier, trafikplanlægning og meget mere. Opgaverne i de syv stillinger, der lige nu annonceres i et stillingsopslag, spænder bredt. Teknik & Miljø går efter at ansætte ingeniører eller personen med tilsvarende kompetencer, som på forskellige områder skal styrke organisationen.

De syv ansættelser afspejler et højt aktivitetsniveauet i kommunen, der er i en rivende udvikling med høj anlægsaktivitet, spændende tiltag indenfor areal- og byudvikling og store ambitioner på klimaområdet.

En stor del af opgaverne er tidligere blevet løst af eksterne kræfter i form af rådgivere og konsulenter. Nu vælger Esbjerg Kommune at udføre flere af opgaverne internt for at styrke fagligheden omkring opgaveløsningen og skabe mere synergi mellem projekterne. I tillæg forventer kommunen den nye model er mere økonomisk forsvarlig.

”Ved at hjemtage projekteringsdelen og lade vores egne folk stå for den del af processen, opnår Esbjerg Kommune flere fordele. Udover at beholde kompetencerne i vores organisation og dermed styrke opgavefællesskabet, er der en betydelig økonomisk gevinst ved ikke at skulle købe ydelserne ude i byen,” siger drift & anlægschef, Morten Andersson.

Både et projektteam og et planlægningsteam får tilført nye kræfter. En del af de nye medarbejdere skal arbejde med projektering, udarbejdelse af udbudsmaterialer og projekt- og byggeledelse på anlægsprojekter, mens andre vil få ansvar for trafikplanlægning og myndighedsopgaver.

Se stillingerne her: https://www.esbjerg.dk/om-kommunen/ledige-jobs-i-esbjerg-kommune/annoncer?addid=92f91cfc-c3dd-4e41-9217-5dbb354ba96a

Kontakter

Drift & Anlægschef Morten Andersson, moand@esbjerg.dk eller 24909719

Direktør for Teknik & Miljø Erik Jespersen, erje@esbjerg.dk eller
25 70 23 52.

Billeder

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum