Masser af julemagi på Det Kongelige Teater

Del

Det Kongelige Teater fejrer julen med masser af aktiviteter og oplevelser for hele familien. Julemåneden byder både på balletklassikeren Nøddeknækkeren, julekoncerter med operakoret og rig mulighed for at lade børnene hygge sig med historiefortællinger, juleklip og julemusik i den søde tid.

De tre første søndage i advent omdannes Skuespilhusets foyer til en stor julesalon, hvor der dufter af gløgg og æbleskiver. Her kan børnene høre Alberte Winding og Rasmus Bregnhøj fortælle børnehistorier, og de kan lære at folde julehjerter og julemænd af papirbrødrene Origa Michael og Peter Papir. Der er også mulighed for en julesvingom til gamle sanglege eller lejlighed til at høre julekoncert med medlemmer af teatrets nye publikumsorkester, der spiller kendte julesange. Læs mere om Julesalonerne.

Julestemning er der også inde på Det Kongelige Teaters scener: Den Kongelige Ballet danser juleballetten over dem alle, Nøddeknækkeren, på Gamle Scene. Händels Messias kan opleves i uddrag på Operaens Store Scene med medlemmer af Det Kongelige Operakor og Det Kongelige Kapel.

Publikum har også selv mulighed for at synge med på julens sange til Syng julen ind-koncerter i Operaen sammen med Det Kongelige Operakor og Det Kongelige Kapels messingblæsere.  

Julemåneden rundes af med Det Kongelige Kapels traditionsrige og festlige nytårskoncert på tærsklen til det nye år. Koncerten bliver i år dirigeret af Christian Vasquez fra Venezuela, og hans kulturelle rødder vil præge koncerten, der tager publikum med rundt i hele verden.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum