Hjørring Kommune

Masser af ekstra sommeraktiviteter for børn, unge og seniorer i Hjørring Kommune fortsætter i sommeren 2021

Del

Badminton, fodbold, golf, gymnastik, spejder, husflid, håndbold og e-sport er bare nogle af de aktiviteter, som børn og unge under 25 år samt seniorer over 60 år kan bruge sommeren på i Hjørring Kommune.

”Det er vigtigt, at vores foreninger kommer til at blomstre igen. Det har været hårde tider under pandemien for blandt andet fællesskaberne i fritids- og foreningslivet. Sommeraktiviteterne tager afsæt i vores fokus på en genstart af fritids- og foreningslivet. Med sommeraktiviteterne vil vi gerne støtte vores frivillige folkeoplysende foreninger i at give børn og unge samt seniorer over 60 år nogle gode oplevelser i foreningsfællesskaberne. Vi vil gerne sige en stor tak til foreningerne for at støtte op om initiativet om sommeraktiviteter 2021”, siger Formand for Fritids- & Folkeoplysningsudvalget Børge Bech.

Hjørring Kommune har sammen med flere forskellige aktører fra fritids- og foreningslivet udarbejdet et spændende digitalt sommeraktivitetskatalog på www.hjoerring.dk/sommeraktiviteter. Det er gratis at deltage i de fleste af sommeraktiviteterne.

”Jeg er rigtig glad for, at vi kan støtte fritids- og foreningslivet og samtidig være med til at give børn, unge og seniorer oplevelser, der sætter fokus på fællesskab, motion, læring og trivsel. Vi håber, at vores senior borgere og (forældre til) børn og unge vil kigge ind på vores hjemmeside og se aktivitetstilbuddene, som strækker sig hen over sommeren, og så ellers skynde sig at melde sig til”, siger Mette Lærke Bräuner, Chef for Fritid, Udvikling og Administration for Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen.

Baggrunden for at Hjørring Kommune kan tilbyde ekstra sommeraktiviteter for kommunens børn, unge og seniorer er, at Hjørring Kommune i budget 2021 vedtog en Covid-19 hjælpepulje. For at støtte fritids- og foreningslivet har kommunen afsat 600.000 kr. til sommeraktiviteter for børn og unge under 25 år og 100.000 kr. til sommeraktiviteter for seniorer over 60 år. Resultatet er blevet et væld af sommeraktiviteter over hele sommeren, som kan findes på Hjørring Kommunes hjemmeside: www.hjoerring.dk/sommeraktiviteter

Kontakter

For mere information:

Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget, Børge Bech, boerge.bech@hjoerring.dk

Chef for Fritid, Udvikling og Administration for Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen, Mette Lærke Bräuner, mlb@hjoerring.dk

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/
Hjørring Kommune er med sine knap 65.000 indbyggere den næst største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Mere kunst og kultur til børn og unge i Hjørring25.6.2021 08:02:02 CEST | Pressemeddelelse

Hjørring er en af de kommuner, der har søgt midler til ”Grib Engagementet ”- puljen til kommunale modelforsøg med at få flere børn og unge til at møde kunst og kultur, og nu er pengene kommet i hus. Hele 1,6 mio. er givet som tilskud fra Kulturministeriet og Slots- og Kulturstyrelsen. De midler skal gå til projektet ”Det Musiske Skolesystem”, der skal understøtte puljens overordnede formål om at udvikle og understøtte langtidsholdbare modeller, der giver flere børn og unge adgang til og lyst til deltagelse i kunstneriske og kulturelle aktiviteter som f.eks. musik, teater, billedkunst mv.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum