Aalborg Kongres & Kultur Center

Martin Jensen onlinekoncert slog alle rekorder

Del

Fredag så over 1,5 mio. mennesker verden over et show af ukendte dimensioner fra Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC), da Martin Jensen i fire timer sendte online fra scenetårnet i 35-meters højde.

Da DJ og producer Martin Jensen for mindre end tre uger siden, af AKKC blev præsenteret for et vanvittigt forslag om at sende hans sidste online show fra husets 35 meter høje scenetårn, var han og hans team klar til at gøre forsøget. Større, højere og vildere har været konceptet for Martin Jensen i Me, Myself Online, hvor han både har sendt fra Parken, Skovtårnet, Billund Lufthavn og ILLUM.

-  Showet fra Aalborg, er på alle måder, det største show vi har lavet. At stå i 35 meters højde og have en smuk by ved Limfjorden liggende under sig, var vildt og gav så meget energi under hele showet, fortæller Martin Jensen.

Den verdenskendte dj og producer skabte sammen med sit team et brag af en koncert, hvor musikken blev suppleret med et lysshow bestående af 750 lamper og 750 affyringer af fyrværkeri samt et utal af meterhøje flammer. Showet blev transmitteret på streamingplatformen Twitch og den første halvanden time også på TV2Nord.

På aftenen var Martin Jensen nummer 10 af alle streamede begivenheder inden for gaming og musik i hele verden. På hjemmebane slår tallet også med lethed alle de kendte danske tv-shows både på TV2 og på DR.

-  Kan ikke udtrykke nok, hvor stolte og glade vi er i dag i AKKC. At skabe noget så hurtigt og så unikt, sætter simpelthen nye standarder for både os selv, Aalborg og Danmark. Tænk på bare tre uger skabte vi sammen med Martin & team og et utal af forskellige samarbejdspartnere, noget så vildt, som hele verden i fire timer kiggede med det. Ret mange flere kender Aalborg og Danmark nu! siger en meget glad Nicolaj Holm, adm. direktør i AKKC.

Ikke alene lykkedes det at skabe en verdensbegivenhed, men også en folkefest i Aalborg med Coronaens begrænsninger. Aalborg sydede og boblede på altaner, balkoner, gader, parker og parkeringspladser, hvor små intime fester med højtalere og mobile enheder som IPad og telefoner var med, samtidig med at de mange mennesker fandt gode udsigtspunkter til scenetårnet. Nordjyllands Politi havde på grund af lysshow og fyrværkeri en del telefoniske henvendelser om, hvad der foregik, men kunne lørdag morgen fortælle, at alt var blevet afviklet efter reglerne.

Martin Jensen vender tilbage til Aalborg lørdag den 27. november med sin næste koncert, denne gang dog indendørs med Me Myself Live, hvor han skal spille på AKKC’s store scene foran et 3.300 stående publikum. Udover koncerten i Aalborg giver han kun én yderligere koncert i København.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

+45 99 35 55 55http://www.akkc.dk/

Bemærk Ritzau/Scanpix udsendte fredag den 16. april billeder fra koncerten.

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Wallmans Christmas Show er Danmarks største medrivende julefest for alle29.4.2021 10:00:42 CEST | Pressemeddelelse

Når Wallmans Christmas Show on Tour igen finder vej til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) med premiere torsdag den 18. november og derefter fredage og lørdage til 11. december, så kan alle festglade mennesker godt gøre sig klar til et brag af en julefrokost. I 2019 lykkedes det for første gang i Danmark at få Wallmans on Tour til Aalborg med et fast juleshow fredage og lørdage fra november til december. Sådan bliver det igen!

Aalborg Kongres & Kultur Center sætter restaurantdrift i udbud15.4.2021 15:17:44 CEST | Pressemeddelelse

Bæredygtighed, høj kvalitet, kontinuerlig nytænkning samt et enormt serviceniveau skal kendetegne hele restaurantdriften i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) – og samtidig skal den samlede restaurantkapacitet udvides. En forpagter skal drive en bæredygtig kongres- og kulturrestaurant, der tager sig af alle aktiviteter, der vedrører forplejning til aktiviteter i AKKC. En anden forpagter skal drive en nyoprettet á la carte restaurant med gastronomisk bæredygtighed.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum