Markedet for gadgets har fået en ny spiller

Del

Det klassiske ordsprog; “Aldrig gå ned på udstyr” har aldrig været mere aktuelt end i nutidens samfund. Nye techvirksomheder skyder frem, og der bliver udviklet nye produkter, som forbrugeren kan bruge hver dag for, at gøre livet lidt lettere. Nu er der kommet en ny spiller på det danske gadgetmarked, som satser på at kunne levere gadget til en overkommelig pris for forbrugeren. Den nye spiller er Fair24.dk, og forsøger nu at gøre op med høje priser på teknologiprodukter. Ny konkurrence på det danske gadgetmarked kan gavne forbrugeren, da det vil kunne presse prisen på kvalitetsvarer.

Velkendte brands til en overkommelig pris 

Fair24 inventar af produkter består af velkendte brands indenfor gadgetverden. Appleprodukter er stadig populære hos danskerne, og hos fair24 kan man få tilfredsstillet sit behov for den amerikanske techvirksomheds mange gode produkter. Fair24 sælger blandt andet den seneste generations AppleTV (5. generation), som er 4K kompatibel, så man kan streame i allerhøjeste kvalitets. Derudover sælger Fair24 den seneste model af Apple Airpods, som har taget verden med storm. Høretelefonerne, som ingen ledning har, der tilkobles til din enhed via bluetooth er blevet populært specielt blandt unge i Danmark, som sætter stor pris på, at man ikke taber høretelefonerne ved brug - tidligere har Apple høretelefoner, samt andres høretelefoner, som har brugt ledning, været kritiseret for at falde ud af øret ved brug. 

Fair24 er dog ikke kun et alternativ til Apple Store, men har også produkter fra Google, Belkin og ROCKit. Mange foretrækker Google Chromecast fremfor AppleTV til streaming i hjemmet, og Fair24 har Google Chromecast 3 på lager, samt 4K UltraHD versionen. 

Belkin er kendt for deres ekstremt stilrene design. Fair24 sælger både trådløse opladerstande, samt flere modeller af brandets powerbanks. Den amerikanske producent bruges af mange arbejdspladser, og har specialiseret sig i forbindelsesenheder i topkvalitet. 

Danskernes forbrug stiger og efterspørgslen for kvalitet går samme vej

Dansk Industri skrev i år, at danskernes privatforbrug har været stigende siden 2015, og med den kommer den naturlige efterspørgsel på kvalitetsprodukter. Danske Bank udsendte sidste år en analyse af hvad vi danskere brugte penge på. Danskerne bruger færre penge på elektronik end tidligere, hvilket ikke skyldes, at vi køber mindre teknologi, men tværtimod at prisen på elektronik og gadgets er faldet. Denne trend kører Fair24 videre på, og ønsker at levere kvalitet til lave priser. 

Mange danskere benytter sig af udenlandske virksomheder, som sælger kopiprodukter til ingen penge. Der er blandt andet tale om den gigantiske kinesiske virksomhed Wish, som mange danskere benytter sig af til køb af kopiledninger til opladning af mobilen. Fair24 tager konkurrencen op med kopivarer, og leverer kvalitetsprodukter til danskeren, og til en pris, som enhver dansk husstand kan overkomme. 

Hvem står bag fair24 

Det er den velkendte danske iværksætter, Mads Andreas Olesen, som står bag Fair24. Mads Andreas Olesen var starteren af den danske energivirksomhed, Blue Energy A/S, som blev solgt for over 100 millioner danske kroner. Han er stadig kommerciel direktør i virksomheden. Den ihærdige iværksætter kom i år på den velkendte Forbes Magazines ‘30 under 30’-liste indenfor fabrikation og industri. 

Nu ønsker den unge iværksætter, at udvide sin portefølje med en københavnsk lokaliseret gadget salgsside. Salgsside for gadgets og en energivenlig energivirksomhed kan virke som om, at det er langt fra hinanden, men Mads Andreas Olesen ved hvordan man vækster en virksomhed. Han vil forsøge, at tage konkurrencen op med både de danske konkurrenter ved, at tilbyde kvalitetsprodukter til en overkommelig pris.

Billeder

Information om Heymate ApS

Heymate ApS
Klostergade 56 C
8000 Aarhus C

https://heymate.dk/

Følg pressemeddelelser fra Heymate ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Heymate ApS

Mens økonomien falder støt hos de lokale butikker, så stiger nethandlen og giver overskud til vækst15.5.2020 11:39:54 CEST | Pressemeddelelse

Coronakrisen har for alvor sat sine spor, men ikke alle er dårlige for vores økonomi. Mange butikker på vores gågader og i storcentre kæmper med at holde hjulene i gang, og det samme gør de små, lokale forretninger, som pryder vores små, hyggelige gader i lokalsamfundet. De har været lukket ned, hvilket betyder en meget knap indtjening. Men for landets onlinevirksomheder stiger omsætningen støt, hvilket kan give anledning til, at de små onlinevirksomheder kan begynde at vokse.

Markedet for gadgets har fået en ny spiller12.12.2019 15:50:11 CET | Pressemeddelelse

Det klassiske ordsprog; “Aldrig gå ned på udstyr” har aldrig været mere aktuelt end i nutidens samfund. Nye techvirksomheder skyder frem, og der bliver udviklet nye produkter, som forbrugeren kan bruge hver dag for, at gøre livet lidt lettere. Nu er der kommet en ny spiller på det danske gadgetmarked, som satser på at kunne levere gadget til en overkommelig pris for forbrugeren. Den nye spiller er Fair24.dk, og forsøger nu at gøre op med høje priser på teknologiprodukter. Ny konkurrence på det danske gadgetmarked kan gavne forbrugeren, da det vil kunne presse prisen på kvalitetsvarer. Velkendte brands til en overkommelig pris Fair24 inventar af produkter består af velkendte brands indenfor gadgetverden. Appleprodukter er stadig populære hos danskerne, og hos fair24 kan man få tilfredsstillet sit behov for den amerikanske techvirksomheds mange gode produkter. Fair24 sælger blandt andet den seneste generations AppleTV (5. generation), som er 4K kompatibel, så man kan streame i allerhøjes