DEAS

Markant ejendomsudvikler vælger DEAS som samarbejdspartner

Del
TETRIS' og DEAS' samarbejde skydes i gang med udlejningen af Ibihaven.
TETRIS' og DEAS' samarbejde skydes i gang med udlejningen af Ibihaven.

Ejendomsudvikleren TETRIS A/S har indgået samarbejdsaftale med DEAS om udlejning, administration og drift af TETRIS’ nyudviklede koncept for seniorboligfællesskaber. Ambitionen er at skabe omkring 5.000 nye lejeboliger inden for de næste 10 år.

Samarbejdet skydes i gang med Ibihaven, der ligger i Slagelse, og som er det første byggeri i en serie af seniorvenlige boligfællesskaber, der går under det fælles navn Agorahaverne. TETRIS vil med konceptet sætte særligt fokus på fællesskab og livskvalitet for ejendommens beboere.

DEAS åbner for opskrivningen til de 76 lejeboliger i Ibihaven i Slagelse med et første åbent hus den 19. januar 2020.

TETRIS A/S er etableret i 2008 og står bag en lang række projekter, der hviler på et solidt fundament af analyse og samarbejde med fx antropologer. Blandt boligprojekterne er Frikvarteret i Nordhavn, Radiorækkerne i Ørestad Nord, Skovkvarteret i Ørestad Syd og Skiferrækkerne på Amager.

”Det er vigtigt for os, at vores beboere trives og føler sig trygge i de ejendomme, vi udvikler. Vi har med DEAS fundet en samarbejdspartner, der matcher vores syn på kunderne. Og så er det en klar fordel for os, at vi kan samle alle opgaverne samme sted”, siger Rasmus Friis, adm. direktør i TETRIS A/S.

Udvikling med vægt på data

TETRIS A/S er en ambitiøs boligudvikler, der udvikler både boliger og erhvervsejendomme. Ambitionen er at idriftsætte 4-5 delprojekter med 50-80 boligenheder hvert år i de næste 10 år over hele landet.

”Vi er meget stolte af, at TETRIS A/S har valgt os som deres samarbejdspartner. TETRIS har en stærk analyse- og datadrevet tilgang til udvikling og skaber projekter, som gennem unik beliggenhed, arkitektur og indretning gør en forskel. Vi vil gøre vores yderste for at sikre TETRIS’ interesser og skabe værdi til glæde for både kunde og lejere," siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.

For mere information

Kommunikationschef Martin Wagner, TETRIS, mobil 24 44 03 36

Adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, DEAS, mobil 27 90 10 35

Kort om TETRIS

Hos Tetris A/S udvikler vi ærlige kvalitetsboliger til den moderne børnefamilie, bæredygtige boligfællesskaber til voksne samt velfungerende arbejdsrammer til erhvervslivet. Alt hvad vi udvikler er drevet af vores mantra om “Ordentlig udvikling”. Vi vil skabe rammer for det gode liv og for en hverdag, der hænger sammen. Det gør vi ved at skabe boliger og erhvervsejendomme, du føler dig hjemme i – uanset om du er sammen med familien, naboerne eller kollegaerne. Derfor bygger vi bæredygtige boligfællesskaber for voksne, der ønsker at flytte i et bæredygtigt fællesskab, hvor livskvaliteten er i højsædet.

Kort om DEAS-koncernen

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Billeder

TETRIS' og DEAS' samarbejde skydes i gang med udlejningen af Ibihaven.
TETRIS' og DEAS' samarbejde skydes i gang med udlejningen af Ibihaven.
Download

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

COO til DEAS Asset Management3.6.2020 10:08:01 CESTPressemeddelelse

Michael Brogaard Rønnelund er per 1. juni 2020 udnævnt til COO (Chief Operating Officer) i DEAS Asset Management A/S. Der er tale om en nyoprettet stilling, der rummer det samlede operationelle ansvar for leverancerne til selskabets kunder. ”Vi løfter stadig flere og stadig mere komplicerede opgaver for vores kunder. Derfor samler vi nu det overordnede ansvar for vores leverancer hos Michael, der samtidig bliver overordnet ansvarlig for de mandater, som vores kunder har tildelt os,” siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, der rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter. DEAS Asset Management blev i 2018 styrket strategisk med købet af Nordea Ejendomme og en lang række specialiserede profiler er blevet del af teamet. Med tiltrædelsen af en COO professionaliseres organisationen yderligere til glæde for kunderne. ”Michael er den helt rigtige til opgaven, da han har en dyb indsigt i forretningen og lang erfaring med at eksekvere strategier og få dem ud at le

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum