Søfartsstyrelsen

Maritim digitalisering skaffer Søfartsstyrelsen nominering til europæisk pris

Del

Søfartsstyrelsen er nomineret til kategorien Smart4Sea Europort Initiative Award. Prisen uddeles af det globale nyhedssite Safety4sea.

Prisen gives til en organisation eller forening, som bidrager til smartere digital søfart. Søfartsstyrelsen er nomineret for sit arbejde med autonom teknologi til Det Blå Danmark.

Et initiativ som fokuserer på at skabe rammerne for autonom skibsfart med fokus på at øge produktiviteten, gøre logistikken bedre, samtidig med at sikkerheden til søs er i fokus.

Deltag i afstemningen til og med den 30. september 2019 via https://europort.safety4sea.com/smart4sea-europort-awards/#initiative

Du kan desuden læse mere på Søfartsstyrelsens hjemmeside om arbejdet med maritim digitalisering og muligheden for at teste maritim autonom teknologi i Danmark.

https://www.soefartsstyrelsen.dk/Vaekst/MaritimDigitalisering/

Nøgleord

Billeder

Information om Søfartsstyrelsen

Søfartsstyrelsen
Søfartsstyrelsen
Caspar Brands Plads 9
4220 Korsør

72 19 60 00https://www.soefartsstyrelsen.dk/

Søfartsstyrelsen arbejder vi for at skabe sikkerhed til søs og vækst i de maritime erhverv i Danmark. For os går sikkerhed og vækst hånd i hånd, fordi væksten i Det Blå Danmark skal bygge på kvalitetsskibsfart.

Følg pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Søfartsstyrelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum