Guldborgsund Kommune

Marielyst Beach, Sport & Party er aflyst

Del

Marielyst Beach, Sport & Party lørdag d. 28. august 2021 er desværre aflyst, da det ikke er muligt at afvikle arrangementet inden for de gældende restriktioner ift. Covid-19. Marielyst Beach, Sport & Party er skabt i et samarbejde mellem Sydfalster Turist- & Erhvervsforening, lokale sportsforeninger og Guldborgsund Kommune.

Torvet på Marielyst med udsigtstårnet i midten foto: Ingrid Riis Hovgaard
Torvet på Marielyst med udsigtstårnet i midten foto: Ingrid Riis Hovgaard

Eventet måtte også aflyses i 2020 på grund af Covid-19 restriktionerne og det er rigtig ærgerligt, at det heller ikke kan gennemføres i år. Parterne arbejder dog videre på at det gennemføres til næste år.

De, der har deltaget og vundet i konkurrencer som optakt til eventet, vil fortsat få deres præmie og bliver kontaktet direkte.

Kontakter

Henriette Rohrbeck
Sydfalster Turist- & Erhvervsforening
Tlf. 23 41 31 17
Mail: hr@mme-butterfly.dk

Billeder

Torvet på Marielyst med udsigtstårnet i midten foto: Ingrid Riis Hovgaard
Torvet på Marielyst med udsigtstårnet i midten foto: Ingrid Riis Hovgaard
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skoleområdet i Lolland og Guldborgsund Kommune har fået et kompetenceløft24.9.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Lolland og Guldborgsund Kommune har fra 2016 til 2020 arbejdet med projektet Kompetenceudvikling i praksis (KUP) gennem en bevilling på 36 mio. kr. fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaals folkeskoledonation. Projektet har haft fokus på at styrke elevernes læring og trivsel ved at opbygge en refleksions- og feedbackkultur hos medarbejdere, ledelse og forvaltning på skoleområdet. Projektet er nu blevet evalueret af Danmarks Evalueringsinstitut (EVA). I evalueringen konkluderes det, at projektet har skabt et godt fundament for det videre arbejde med udviklingsindsatserne på skolerne, og at de positive resultater også er relevante for andre kommuner i landet.

LYD OG LYS TRANSFORMERER KLOSTERKIRKEN22.9.2021 11:07:02 CEST | Pressemeddelelse

Hvad sker der når et gregoriansk kor chanter med en shaman fra Congo? Eller når et Hindu-digt udsættes for en elektronisk vocoder? Og en lysinstallation pulserer og vibrerer til tonerne? På Kulturnatten fredag d. 1. oktober danner Klosterkirken i Nykøbing F. rammen om verdenspremieren på REFRAKTO – et audio-visuelt værk, der transformerer kirkerummet og inviterer alle – på tværs af kulturelle skel – til en sanselig lyd- og lysoplevelse ud over det sædvanlige.

Storstilet helhedsplan for erhvervshavnen i Nykøbing Falster offentliggøres16.9.2021 20:51:27 CEST | Pressemeddelelse

Havnen i Nykøbing Falster står over for en stor udvikling, der over de næste 10-15 år vil omdanne 1,4 kilometer erhvervshavn til et attraktivt byområde med adgang til vandet, masser af grønne områder, forskellige typer boliger og rig mulighed for aktiviteter. Planen ligger klar, og borgerne inviteres nu til dialog om forslaget, inden der i slutningen af året skal træffes endelig beslutning om planen i byrådet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum