PDH Music

Marie Key bygger videre på sit populære soloformat og har denne gang inviteret trommeslageren Hans Hvidberg med på tour

Del

Touren kommer til 15 danske byer og starter i Skanderborg deb 29. september 2022

Marie Key bygger videre på sit populære soloformat og har denne gang inviteret trommeslageren Hans Hvidberg med på sin kommende tour. Den nye duo spiller både sange fra Marie Keys store bagkatalog - heriblandt “Uden Forsvar”, “Landet” og “Fatter Det Nu” - men de spiller også nye sange som “Tænker På Os To” fra Marie Keys album fra 2020 samt ”Lys Finale” fra albummet af samme navn som er lavet sammen med jazzduoen Bremer/McCoy.

Marie Keys nedbarberede koncertformat har allerede vakt stor begejstring hos hendes publikum - blandt andet på grund af Marie Keys helt særlige evne til at fortælle historier og underholde sit publikum mellem numrene. Stemningen til solokoncerterne er afslappet og uformel og med sine humoristiske fortællinger binder Marie Key koncertens sange sammen og skaber en musikalsk oplevelse med et stort nærvær og mange grin.

Marie Key siger om den kommende tour: “Jeg glæder mig allerede. Jeg synes det er en virkelig dejlig blanding af små og store spillesteder. Selvom jeg har spillet ret mange koncerter i mit liv, er der en del scener på denne liste, hvor jeg ikke har spillet før, og det er spændende. F.eks. Radiohuset i København, Sølballegaard og Symfonisk Sal i Aarhus Musikhus. Bare for at nævne nogle. Derudover bliver det fedt at spille med Hans og fremfører sangene på en ny måde.”

Hvis du vil opleve Marie Key live til efteråret kan billetter findes her: www.pdh.dk/tour/mariekey

Kontakter

Billeder

Links

Information om PDH Music

PDH Music
PDH Music
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

+45 33 11 22 00https://www.pdh.dk/

PDH Music er et af Danmarks førende bookingbureauer med en lang række af Danmarks største artister og entertainere. Book artisten, foredragsholderen eller komikeren til dit arrangement hos os.

Følg pressemeddelelser fra PDH Music

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PDH Music

De Magiske Sange – Før og NU: Nyt album fra koncertaktuelle Halberg & Friends udkommer i dag16.9.2022 08:00:00 CEST | Nyhed

De allerstørste hits vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halbergs hånd er de sidste 8 år blevet spillet på livescenerne med bandet HALBERG & FRIENDS. Fra efteråret 2022 drager de igen landet rundt med et håndplukket udvalg af de bedste sange fra de sidste 40 år - som man bl.a. kender fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh, Lis Sørensen – nu også krydret med en række dugfriske, nyskrevne Halberg & Friends sange. Og som altid med Halbergs melodiske og sprudlende guitar i front.

UDE AF KONTROL - vælter de fire største byer i 2023!7.9.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Englando, Balken og Munken har i et halvt årti skabt en bølge af hits og netop nået en milepæl med mere end 300.000.000 (!) streams, alene på Spotify, hvor drengene i den grad er vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. På trods af meget begrænset kommerciel support har Ude Af Kontrol formået at vokse sig til et af de største artister herhjemme, både målt på antal af streams samt tilslutningen til deres koncerter. Drengene er, som navnet lægger op til, kendte for at skubbe til grænsen, og har også et sindssygt tændt og dedikeret publikum ved deres liveshows. Senest har UAK overgået alles forventninger med en totalt udsolgt spillesteds tour i foråret 2022 hvor de besøgte intet mindre end 13 byer. Den dynamiske trio lagde også landets festivaler ned i sommeren 2022 hvor deres hårdtpumpede energi underholdt tusindvis af festivalgæster - hvor specielt Stjernescenen på Smukfest var en uforglemmelig aften. Livetour Forår 2023: 10.03 POSTEN. Odense 11.03 STORE VEGA. København

Hymns from Nineveh giver intime solo-julekoncerter6.9.2022 12:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hymns from Nineveh tager på soloturné med sine bredt anerkendte julesange. I mere end et årti har sangene fra Endurance in Christmas Time hver jul flydt ud i radiobølger og fra pladespillere i tusindvis af danske hjem. Disse salmepopsange, samt de gribende helårsjulesange fra sidste års dansksprogede album, Julekassen, tager Jonas H. Petersen med sig, når han spiller intime solo jule-koncerter landet over. Jonas H. Petersen er en vaskeægte julestjerne, der tager julen alvorligt. Med julealbummene Julekassen fra 2021 og Endurance in Christmas Time (2011) har Petersen vist, at julesange kan røre noget fundamentalt og eksistentielt, som rækker langt ud over julesæsonen. Petersen kyler lir og lametta ud og erstatter det med skønhed, ånd og sagte storhed. Livets mørke, julens lys. Fællesskabets håb. Her 10 år og fem album inde i karrieren har han fået etableret sig som en af de helt store danske sangskrivere, der færdes lige hjemmevant på spillesteder, i kirker og til DR’s Fællessang-arrang

Troels Gustavsen (tidl. NOAH) annoncerer efterårskoncerter 20221.9.2022 14:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Til efteråret kan du opleve Troels Gustavsens nærværende og stemningsfulde koncerter, når han sammen med sine faste musikere besøger nogle af landets kirker. Med højt til loftet, leveres sangene akustisk. Med en perlerække af storstreamende radiohits i bagagen, er sanger og sangskriveren garant for dansksproget pop fra allerøverste hylde med sin velkendte, ærlige nordisk tone. Siden gennembrudssinglen ’Alt Er Forbi’ i 2012 har han markeret sig med hits som ’Over Byen’ og ’Det’ Okay’, hvor flere har modtaget dobbeltplatin. Med sit seneste album ’Det Sådan Mit Hjerte Ser Ud’, der udkom i september 2021, har sangeren endnu engang markeret sig markant på radio med hit-singlerne ’Knuste Hjerter’, ’Giv Mig Tid’ og ’Lykkelig Fortabt’. Tidligere på året optrådte Troels med sin nye julesang ’Tænd Et Lys’, blandt nogle af Danmarks største artister til støttekoncerten for Ukraine foran en fyldt Rådhuspladsen i København. Alle sangene og mange flere kan du opleve når Troels drager ud med sine inti

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum