Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Marianne Sørensen er ny fagdirektør i Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning

Del

Direktionen i Københavns Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning har fået et nyt medlem.

Borgerrepræsentationen har godkendt at ansætte Marianne Sørensen som ny fagdirektør per 1. december 2019.

Marianne Sørensen har siden 2016 været vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Den nye fagdirektør har tidligere været ansat i Finansministeriet og Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune. Siden 2011 har hun varetaget en række lederposter og opgaver i Digitaliseringsstyrelsen og stået i spidsen for store offentlige it-udviklingsprojekter.

Beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) siger om valget af Marianne Sørensen:

”Vi har valgt Marianne Sørensen, fordi hun har stærke ledelseskompetencer og stor gennemslagskraft. Jeg tror på, at hun med sit drive, personlighed og store erfaring kan levere stærke resultater sammen med resten af direktionen og medarbejderne i BIF, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med Marianne om at fastholde et erhvervsliv i vækst, skaffe endnu flere københavnere i job eller uddannelse og fremme integrationen.”

Marianne Sørensen ser også frem til samarbejdet:

"Jeg glæder mig meget til at møde alle medarbejdere, politikere og samarbejdspartnere og blive en del af det hold, der skal udvikle beskæftigelses- og integrationsområdet i landets største kommune. Det er en særdeles vigtig og spændende opgave, som jeg ser frem til at komme i gang med. Jeg vil gøre mit yderste for at omsætte de politiske ambitioner til virkelighed og levere den bedst mulige indsats til borgere og virksomheder”. 

Direktionen i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune består nu af administrerende direktør Tanja Franck, ressourcedirektør Jeppe Bøgh Andersen og fagdirektør Marianne Sørensen.

Yderligere oplysninger: Pressechef Claus Bøggild på tlf. 22 82 84 37/JW9K@kk.dk.

Kontakter

Yderligere oplysninger: Pressechef Claus Bøggild på tlf. 22 82 84 37/JW9K@kk.dk.

Information om Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune Beskæftigelses- og IntegrationsforvaltningenFølg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum