Kræftens Bekæmpelse

Marianne Nord Hansen genvalgt til Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse

Del

Sygeplejerske og cand.scient.soc, Marianne Nord Hansen, Frederiksberg, er af repræsentantskabet i Kræftens Bekæmpelse blevet genvalgt som medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse.

Marianne Nord Hansen, der er har været medlem af hovedbestyrelsen siden 2014, er også formand for Senfølgerforeningen, som er patientforening for mennesker, der oplever senfølger efter kræftsygdom eller behandling.

Som medlem af Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse arbejder Marianne Nord Hansen blandt andet for, at alle kræftpatienter i opfølgningen løbende behovsvurderes ud fra fælles nationale redskaber, og at alle informeres om og uddannes til at være opmærksomme på tegn på tilbagefald og senfølger.

Repræsentantskabet er Kræftens Bekæmpelses øverste myndighed, og valg til hovedbestyrelsen fandt sted ved repræsentantskabsmødet i Kolding 21. maj 2017.

Kontakter

Marianne Vestergaard
Kommunikation
Kræftens Bekæmpelse
Tlf. 2889 6055

Information om Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse
Kræftens Bekæmpelse
Strandboulevarden 49
2100 Kbh Ø

http://www.cancer.dk

Følg pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Kræftens Bekæmpelse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum