Hjørring Kommune

Marianne Jelved deltager i offentligt møde om ny Fritids- og Folkeoplysningspolitik

Del

”Vi er glade for at tidligere kulturminister Marianne Jelved deltager i det næste møde, som afholdes den 4. februar 2019 i Vrå. Hun vil med sin erfaring og viden på området kunne inspirere os yderligere i arbejdet med den nye Fritids- og Folkeoplysningspolitik”. Sådan udtaler formanden for Hjørring Kommunes Fritids- og Folkeoplysningsudvalg, Børge Bech.

Marianne Jelved (RV) vil kommentere de foreløbige skitser til en ny politik og lægge op til debat om ”Folkeoplysningens rolle i det moderne samfund”.

Herudover bliver der rig mulighed for, at alle deltagere kan drøfte den nye politik og komme med input til det videre arbejde.

Mødet i Vrå er det andet offentlige møde i arbejdet med den nye politik. I november 2018 blev der afholdt kickoff-møde i Hjørring med omkring 100 deltagere. De mange relevante input på mødet indgår i arbejdet med politikken, som ventes vedtaget før sommerferien 2019.

”Fritids- og Folkeoplysningspolitikken er relevant for hovedparten af indbyggerne i Hjørring Kommune, uanset om du er barn, voksen eller ældre, medlem af en forening, er i en selvorganiseret gruppe eller går til voksenundervisning, spejder eller håndbold. Den nye politik skal skabe endnu bedre rammer for deltagelse, understøtte udvikling af nye tilbud og styrke samarbejdet mellem fritidsaktørerne indbyrdes samt mellem fritidsaktørerne og kommunen. I sidste ende er målet, at få flere til at tage aktiv del i fritids- og foreningslivet”, udtaler Børge Bech.

Alle er velkomne til arrangementet, og alle opfordres til at være med til at udforme den nye politik.

Mødet afholdes på Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9640 Vrå - mandag den 4. februar 2019 kl. 19.00–21.30. Frist for tilmelding er den 31. januar 2019 til fritidogkultur@hjoerring.dk  

Kontakter

Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Børge Bech, tlf. 4193 7703 / privat 4061 4512.

Udviklingskonsulent i By, Kultur og Erhverv, Peder Thøgersen: tlf. 4122 3242

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Successen fortsætter: Næste introduktionskursus til fiskebranchen starter i august9.7.2019 11:28:36 CESTPressemeddelelse

De seks første introduktionskurser til fiskeindustrien, der er gennemført i Hirtshals de sidste par år, har været en så stor succes, at netværket HG2020, EUC Nord og Jobcenteret nu gentager det. Det næste kursus starter på Nordsøcenteret den 26. august. Fiskeindustrien er en branche i udvikling og mangler kvalificeret arbejdskraft. Dette er baggrunden for dette uddannelsesforløb, der første gang blev søsat i foråret 2016. ”Introduktionskurset er udviklet i et tæt samarbejde med fiskeindustrien i Hirtshals. Derfor er resultaterne af de første seks hold en ubetinget succes, da 59 ud af de 74 der gennemførte kurserne, fik job bagefter”, fortæller koordinator Stein-Erik Linna fra Hjørring Kommune. Derfor gentager man nu kurset. Formålet med kurset er at give deltagerne en grundlæggende introduktion til det at arbejde i fiskeindustrien. Det tilrettelægges som en vekseluddannelse med to praktikperioder. Kurset varer i alt 5 uger. Emnerne man kommer ind på er fødevarehygiejne og egenkontrol,

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum