Hjørring Kommune

Marianne Jelved deltager i offentligt møde om ny Fritids- og Folkeoplysningspolitik

Del

”Vi er glade for at tidligere kulturminister Marianne Jelved deltager i det næste møde, som afholdes den 4. februar 2019 i Vrå. Hun vil med sin erfaring og viden på området kunne inspirere os yderligere i arbejdet med den nye Fritids- og Folkeoplysningspolitik”. Sådan udtaler formanden for Hjørring Kommunes Fritids- og Folkeoplysningsudvalg, Børge Bech.

Marianne Jelved (RV) vil kommentere de foreløbige skitser til en ny politik og lægge op til debat om ”Folkeoplysningens rolle i det moderne samfund”.

Herudover bliver der rig mulighed for, at alle deltagere kan drøfte den nye politik og komme med input til det videre arbejde.

Mødet i Vrå er det andet offentlige møde i arbejdet med den nye politik. I november 2018 blev der afholdt kickoff-møde i Hjørring med omkring 100 deltagere. De mange relevante input på mødet indgår i arbejdet med politikken, som ventes vedtaget før sommerferien 2019.

”Fritids- og Folkeoplysningspolitikken er relevant for hovedparten af indbyggerne i Hjørring Kommune, uanset om du er barn, voksen eller ældre, medlem af en forening, er i en selvorganiseret gruppe eller går til voksenundervisning, spejder eller håndbold. Den nye politik skal skabe endnu bedre rammer for deltagelse, understøtte udvikling af nye tilbud og styrke samarbejdet mellem fritidsaktørerne indbyrdes samt mellem fritidsaktørerne og kommunen. I sidste ende er målet, at få flere til at tage aktiv del i fritids- og foreningslivet”, udtaler Børge Bech.

Alle er velkomne til arrangementet, og alle opfordres til at være med til at udforme den nye politik.

Mødet afholdes på Idrætscenter Vendsyssel, Stadionvej 17, 9640 Vrå - mandag den 4. februar 2019 kl. 19.00–21.30. Frist for tilmelding er den 31. januar 2019 til fritidogkultur@hjoerring.dk  

Kontakter

Formand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Børge Bech, tlf. 4193 7703 / privat 4061 4512.

Udviklingskonsulent i By, Kultur og Erhverv, Peder Thøgersen: tlf. 4122 3242

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Aftale er nu indgået for fremtidens Vendelbohus30.1.2019 21:02:22Pressemeddelelse

Den seneste tids usikkerhed om den fremtidige drift af Vendelbohus i Hjørring er nu slut. Byrådet har indgået en aftale med den selvejende institution ”Vendelbohus” (under stiftelse) om, at de pr. 1. juli 2019 lejer Vendelbohus af Hjørring Kommune. Det har længe været et stort ønske for byrådet at finde en løsning, hvor Vendelbohus ikke fortsat skulle drives i kommunalt regi. Flere modeller har været i spil, men nu er der fundet en løsning, som indebærer at lokale kræfter tager et ansvar. Samtidig har byrådet besluttet at investere et engangsbeløb på 900.000 kr. til istandsættelser, der sikrer at husets nuværende formål, kan blive videreført. Den selvejende institution ”Vendelbohus” vil således i videst muligt omfang fortsætte og udbygge de nuværende aktiviteter i huset. Det vil sige at huset vil blive anvendt til kulturelle og foreningsbaserede aktiviteter herunder udlejning til selskabelige formål, møder, undervisning, koncerter, teater mv.

Nytårshilsen til foreninger og frivillige28.12.2018 12:52:38Aktuelt

Tak for indsatsen Som udvalgsformand for Fritids- og Folkeoplysningsudvalget, vil jeg gerne overbringe min tak til de mange frivillige, der bruger store mængder tid og kræfter på, at skabe et mangfoldigt fritids- og foreningsliv i Hjørring Kommune. Tak for jeres engagerede og utrættelige indsats. Vi værdsætter højt det arbejde, som så mange har meget stor glæde af. Det er bl.a. jeres fortjeneste, at der er så meget at gå til i Hjørring Kommune i fritiden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum