Billund Kommune

March mod Ensomhed kommer til Billund Kommune

Del

Fredag den 8. oktober går Patrick Cakirli gennem Billund Kommune for at sætte fokus på ensomhed. Han har brug for opbakning, for han går kun, når andre går med.

Man kan være med til at vandre i kampen mod ensomhed, når Patrick Cakirli fredag den 8. oktober går i Billund Kommune. Konceptet er, at han ikke må gå uden følgeskab – på den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed.

March mod Ensomhed forløber fra den 16. august til den 10. oktober 2021 med en rute, der strækker sig igennem hele Danmark, fra Nexø til Esbjerg. Det betyder, at Patrick i år kommer til at tilbagelægge 1.600 kilometerDen 8. oktober skal Patrick vandre 26,8 kilometer fra LEGO House i Billund til Ansager Torv.

 

Program for den 8. oktober

Klokken 07:30: Morgenarrangement på Ole Kirks Plads foran LEGO House

Klokken 08:00: Etapestart fra LEGO House

Klokken 11.00: Marchen går forbi Rådhuset i Grindsted

Klokken 16.00: Ankomst på Ansager Torv

Alle er velkomne til at gå med Patrick. Man kan vælge at gå med på hele ruten fra LEGO House til Ansager Torv eller støde til et sted på ruten, når marchen går forbi.

Dagen før turen, den 7. oktober, kan man være med til at byde Patrick velkommen, når han ankommer på Ole Kirks Plads foran LEGO House klokken cirka 16:00. Mød gerne op og hils på Patrick.

Patricks svære baggrund

Patrick har haft en turbulent opvækst på skiftende opholdssteder og i plejefamilier – han har selv oplevet ensomhed. I december 2016 blev hans ensomhedsfølelse så voldsom, at han besluttede at række ud efter hjælp på de sociale medier. Han skrev:

”Jeg er ensom og går igennem den hårdeste periode i mit liv. Jeg vil sidde på trapperne foran Københavns Rådhus fra kl. 14-20. Jeg har sorte bukser og en North Face Taske på”.

Nu har det udviklet sig til, at Patrick hvert år vandrer fra uge 33 til 40 for at sætte national fokus på ensomhed og for at samle penge ind til March mod Ensomhed Landsindsamling. I år støtter marchen Ventilen Danmark, som er en nonprofitorganisation, der forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge.

Læs mere på billund.dk/marchmodensomhed. Hvis man har spørgsmål til arrangementet, kan man kontakte sundhedskonsulent Lone Britt Larsen på LBL@billund.dk.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Billeder

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum