Maraton og ølsmagning på Nørrebro

Del

Søndag den 13. maj løbes der Telenor Copenhagen Marathon, og der bliver rig mulighed for at heppe på løberne på Nørrebro, hvor Mikkeller også byder på ølsmagning.

Det er den 39. udgave af Copenhagen Marathon, som løbes i år, og løbet har igennem årene udviklet sig til en kæmpe folkefest. Gaderne fyldes af mere end 10.000 løbere, og langs ruten er der mere end 100.000 tilskuere, som skaber en sublim kulisse. Der er på ruten særlige power zoner, hvor man som tilskuer kan blive ekstra underholdt, og på Nørrebro bliver der blandt andet øl-smagning og masser af musik.

"For løberne har Dronning Louises Bro de seneste år været et højdepunkt med en helt formidabel kulisse. Det bliver det helt sikkert også i år, NBRO har igen deres power zone her, så hvis man som tilskuer vil opleve en stemning a la Tour de France, så er det på Dronning Louises Bro, man skal stille sig," siger Dorte Vibjerg, der er direktør i Sparta Atletik og Motion.

Nørrebro er et festligt midtpunkt

Nørrebro er i det hele taget et festligt midtpunkt på ruten, da der er hele tre power zoner i løbet af de fire kilometer løberne løber i bydelen. 

"Ud over Dronning Louises Bro så er der en power zone med DJ, cheerleaders og så videre i krydset mellem Nørrebrogade og Jagtvej, og så er der en Mikkeller power zone i Stefansgade med musik og øl-smagning, så det skal nok blive festligt," siger Dorte Vibjerg.

En oversigt over ruten og de forskellige powerzoner kan ses her 

Sponsorer og partnere

Hovedsponsor: Telenor

Partnere: Frederiksberg Kommune, Københavns Kommune, Sport Event Denmark, WOCO og Dansk Atletik Forbund.

Sponsorer: Nike, BMW og High5

Mediepartner: Politiken

Produkt- og servicepartnere: Erdinger Alkoholfrei, Ultimate Sport Service, BitLizard Software og Fødevarebanken.

Billeder

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

CPH HALF en folkefest med historisk hurtige tider16.9.2018 15:06pressemeddelelse

Der var lagt op til et brag af en søndag, da løbere i København stillede til start ved CPH Half. I Berlin var verdensrekorden på den dobbelte distance netop blevet slået samme dag, og ruten i København er notorisk hurtig. Ved CPH Half bet blev til europæisk rekord for kvinderne til Sifan Hassan i tiden 1:05,15, mens Daniel Kipchumba vandt for herrerne i tiden 59.06. Ikke færre end otte mænd kom under en time på de 21,1 km

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum