Maraton og musik i Indre By

Del

Søndag den 13. maj løbes der Telenor Copenhagen Marathon, og der bliver rig mulighed for at heppe på løberne i Indre By.

Det er den 39. udgave af Copenhagen Marathon, som løbes i år, og løbet har igennem årene udviklet sig til en kæmpe folkefest. Gaderne fyldes af mere end 10.000 løbere, og langs ruten er der mere end 100.000 tilskuere, som skaber en sublim kulisse. Der er på ruten særlige power zoner, hvor man som tilskuer kan blive ekstra underholdt, og i Indre By er der musik og cheerleading på programmet.

"Indre By er en oplevelse for løberne, da man her løber i det historiske København med blandt andet Rådhuset og Runde Tårn som kulisse. Derudover er der også rigtig god stemning på blandt andet Israels Plads, hvor Heidis Und Hosens spiller og underholder med moderne popmusik tilsat lidt polka," siger Dorte Vibjerg, der er direktør i Sparta Atletik og Motion. 

Indre By byder i det hele taget på en masse musik til at underholde både løbere og tilskuere.  Der er blandt andet DJ lounge ved Studenterhuset og kvindekoret LaHvine synger smukke toner på Hauser Plads.

En oversigt over ruten og de mange forskellige power zoner og underholdningssteder kan findes her.

Sponsorer og partnere

Hovedsponsor: Telenor

Partnere: Frederiksberg Kommune, Københavns Kommune, Sport Event Denmark, WOCO og Dansk Atletik Forbund.

Sponsorer: Nike, BMW og High5

Mediepartner: Politiken

Produkt- og servicepartnere: Erdinger Alkoholfrei, Ultimate Sport Service, BitLizard Software og Fødevarebanken.

Billeder

Information om Sparta Atletik og Motion

Sparta Atletik og Motion
Sparta Atletik og Motion
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Motion arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Telenor Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Motion kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer

Følg pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sparta Atletik og Motion

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum