Salling Group

Manuel tastefejl var skyld i for lav PS4-pris

Del

PlayStation 4 blev på føtex.dk vist med en pris på 499,-

føtex vil gerne have nogle af de bedste og mest attraktive priser på elektronik. Men den stærkeste PlayStation 4-model til samme pris som et almindeligt PlayStation-spil var dog en tand for skarpt.

I et par timer i juledagene var modellen derfor sat til en urealistisk lav, fast pris som følge af en manuel tastefejl på føtex.dk. Fejlen blev rettet, da snarrådige kunder var gode til at hjælpe og gjorde opmærksom på prisfejlen.

- Vi ærgrer os vildt over fejl, og her var desværre tale om en prisfejl, som var for god til at være sand. Det var der mange gode kunder, der gjorde os opmærksom på, samtidig med at vi så en meget stor aktivitet, da rigtig mange ville reservere produktet til den urealistiske, lave pris. Vi beklager naturligvis meget, fortæller Karin Helene Sommer, marketingdirektør i føtex.

- - - -

Denne varer var nedsat i tidsrummet på føtex.dk:.

PlayStation 4 PRO 1TB var nedsat til 499,- (Korrekt pris: 3199,-)

Kontakter

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling, BR og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum