Mangfoldighed vægter højt i kommende dansk computerspil!

Del

Arcadia Fallen er navnet på det første spil fra aalborgensiske Galdra Studios. En unik digital novelle står foran sit internationale gennembrud.

Aalborg - 4. november 2021 - Gå på oplevelse som en ung alkymist lærling, der ufrivilligt er bundet til en ulovlig ånd. Pludselig drages de ind i en krig mellem menneskeheden og magi, og må slutte sig til en gruppe usandsynlige helte for at undslippe deres egen undergang og forhåbentlig redde verden undervejs.

Arcadia Fallen er en nordisk inspireret fantasy, hvor rollespil og personlige udtryk er i forreste række. Spillets hovedperson kan tilpasses efter dine egne ønsker, og et dialogsystem, der giver spillerne mulighed for at forme deres personlighed, mens de spiller. Vil du være genert? Modig? Eller den, der altid fortæller vittigheder? Tilbring tid sammen med de mange ledsagere, der følger dig på din rejse, hvoraf du kan indgå romantiske forhold med fire af dem (LGBTQ+-venligt), og hvis romantik ikke er din ting, kan du danne meningsfulde og dybe platoniske forhold med alle.

Behersk dine alkymi-færdigheder i spillets mini alkymi-puslespil, og brug din kløgtighed til at afsløre mysterierne i Anemone Valley!

Spillet blev finansieret med succes på Kickstarter i sommeren 2020, hvor der blev indsamlet penge til stemmeskuespil i AAA-kvalitet af talenter som Joe Zieja (Fire Emblem: Three Houses) og Erica Lindbeck (Persona 5; Final Fantasy VII Remake), med stemmestyring af Philip Bache (Life Is Strange; Skyrim).

Se trailer på https://youtu.be/6vwmK27bI9A

Følg @arcadiafallen og besøg  arcadiafallen.com for flere nyheder.

Pressekit er tilgængeligt på: press.galdrastudios.com/arcadiafallen

Arcadia Fallen har premiere verden over via spil platformen Steam til PC den 17. november kl. 19.00 og kommer desuden til Nintendo Switch i 2021.

Om Galdra Studios
I løbet af deres sidste år på universitetet blev Galdra Studios grundlagt i Aalborg af tre venner med forskellige færdigheder og en fælles passion for spil og deres fortællinger. Daniel og Mette havde forsket i interaktive fortællinger i spil under deres studier, og sammen med Jesper, søgte de efter at bringe deres nye idéer om at skrive historier ud til verden. Deres kandidatafhandling blev prototypen til Arcadia Fallen, og i løbet af sommeren efter deres eksamen blev Galdra Studios oprettet. Siden oktober 2018 har Daniel og Mette arbejdet fuldtid i Galdra Studios med henblik på at færdiggøre og udgive Arcadia Fallen i 2021.

Kontakter

Medie kontakt
Kim Sønderholm
kim.soenderholm@prnordic.com

Billeder

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

Spilsuccess fra Aalborg høster stor opmærksomhed og ros i udlandet5.4.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Aalborg - den 5. april 2022 - Historien om det Aalborg producerede computerspil Arcadia Fallen er i den grad historien om "det lille lokomotiv der kunne". Siden det Aalborgensiske spil udkom til PC tilbage i november, har Arcadia Fallen indenfor sin genre, været det mest omtalte spil til dato på verdensplan. Ligeledes har spillet også været et af de mest omtalte danske spil i nyere tid i udlandet. Flere medier har udover flotte anmeldelser også tildelt den danske success Arcadia Fallen priser og hæder, der roser spillet til skyerne. Arcadia Fallen er efterfølgende udkommet til Nintendo Switch, hvilket har givet et yderligere skub, da Nintendo koncernen selv valgte at tildele spillet ekstra god fokus. Fremtiden vil også kigge i retning af mulig udgivelse til yderligere spilplatforme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum