Dyrekassen Danmark

Mange hunde får menneskenavne

Del

Kommer Charlie eller Bella ikke, når du kalder i hundeparken, så er det måske fordi din hund er hos en anden hundeejer, der har kaldt på en hund med samme navn. Hos et af Danmarks ledende dyreforsikringsselskaber, Dyrekassen Danmark, er netop Charlie og Bella de mest populære navne blandt selskabets kunder, når disse skal navngive deres hund. Charlie betyder ”fri mand”, mens Bella betyder ”smuk”.

Foto må frit bruges i forbindelse med omtale af pressemeddelelsen.
Foto må frit bruges i forbindelse med omtale af pressemeddelelsen.

Hundene er for alvor blevet en del af de danske familier og hjem, og det kan også ses på de navne, som hundeejere vælger til deres firbenede venner. Når man ser på opgørelsen fra Dyrekassen Danmark over hvilke hundenavne, der oftest går igen blandt selskabets ”kunder” født i 2016, så har rigtig mange hunde menneskenavne. Dermed fortsætter den tendens, der startede for nogle år tilbage, og de mere traditionelle navne som King og Fido ses stort set ikke mere.

Denne tendens kan være et udtryk for den stigende status, som kæledyrene i dag har. Mens King tidligere i mindre grad blev anset som en del af familien på lige fod med de øvrige medlemmer, så er det mange steder anderledes i dag. Hundene er for alvor flyttet ind i vores stuer og hjerter, og så er det oplagt at give dem navne som Molly, Charlie og Anton.

Se herunder om din hunds navn er på listen.

De fem mest populære navne:

Hanhunde:

1. Charlie
2. Balder
3. Anton
4. Buster
5. Max

Hunhunde:

1. Bella
2. Molly
3. Luna
4. Mille
5. Coco 

Eventuelle henvendelser vedrørende denne pressemeddelelse kan rettes til: Betina Nygaard Bæk, Dyrekassen Danmark, Telefon: 30 67 34 56 eller mail til bnb@dyrekassen.dk

Dyrekassen Danmark er et af Danmarks ledende dyreforsikringsselskaber, som er specialiseret i forsikring af hunde og katte.

Se mere om selskabet på hjemmesiden www.dyrekassen.dk

Billeder

Foto må frit bruges i forbindelse med omtale af pressemeddelelsen.
Foto må frit bruges i forbindelse med omtale af pressemeddelelsen.
Download

Information om Dyrekassen Danmark

Dyrekassen Danmark
Dyrekassen DanmarkFølg pressemeddelelser fra Dyrekassen Danmark

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Dyrekassen Danmark