ISS Facility Services A/S

Månedens medarbejder: Flyttede til anden by for at kunne arbejde under nedlukning

Del

40-årige Lucy Høltermann er dedikeret som få. Under nedlukningen af Nordjylland flyttede Lucy fra Hjørring til Aarhus for at kunne passe sit arbejde i Aalborg

Der skal mere til end en regional nedlukning af Nordjylland for at holde Lucy Høltermann, der til daglig arbejder som serviceassistent i ISS, fra at kunne passe sit job på Telenor i Aalborg.

For da statsminister Mette Frederiksen, annoncerede for efterhånden nogle uger siden, at syv kommuner i Nordjylland skulle lukke helt ned, så valgte Lucy en noget anderledes tilgang til sit arbejde end de fleste ville i samme situation.

For hun kunne godt være derhjemme på bopælen i Hjørring med løn, men i stedet valgte hun at rejse de ca. 200 km mod syd til den ældste datter i Aarhus for at kunne passe sit job i Aalborg, hvor hun dagligt arbejder med rengøring som serviceassistent.

”Jeg er en arbejdsnarkoman. Jeg kan godt lide mit arbejde, og jeg er glad for at møde mennesker. Det er det rigtige for mig. Jeg kan slet ikke finde ud af at være derhjemme,” siger Lucy Høltermann.

Hendes dedikation til sit arbejde er ikke gået ubemærket hen i ISS Danmark, der beskæftiger over 7.000 medarbejdere. Hver måned bliver månedens medarbejder således kåret ved at give et ”æble” og en iPad Mini til medarbejderen, der har gjort noget ekstra i den forgangne måned.

”Jeg blev utroligt rørt, da jeg læste din historie om, hvordan du rent faktisk var flyttet hjemmefra for at bo ved din anden datter i Aarhus for at passe dit arbejde. Tusind tak for din indsats. Det er kollegaer som dig, der gør mig glad og stolt over at være i ISS,” siger adm. dir. Christian Lindskov Alsø i den video, hvor Lucy modtager anerkendelsen.

Og selvom man er en sindig nordjyde, så kan hun alligevel ikke pakke stoltheden væk over at modtage anerkendelse for sin dedikation til sit arbejde.

”Jeg er stolt. Det kom virkelig bag på mig. Det har givet mig så meget motivation. Du får sådan et boost. Jeg føler mig værdsat. Det betyder meget for mig, når jeg arbejder i rengøringsbranchen,” siger Lucy.

Kontakter

Billeder

Information om ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S
ISS Facility Services A/Shttps://www.dk.issworld.com/
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Vi er flere end 400.000 medarbejdere globalt og 7500 i Danmark, der er eksperter inden for cleaning, food, technical services og workplace. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. 

Følg pressemeddelelser fra ISS Facility Services A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ISS Facility Services A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum