Danske Spil A/S

Mand fra Midtjylland vinder i Lotto: ”Jeg har også held i kærlighed”

Del

Det kom ikke helt bag på en mand i slutningen af 60´erne at have vundet en million. Han mener at have en svaghed for at vinde – også på det romantiske plan.

”Vi var på camping, og så skulle min kone lige tjekke mailen, og der stod, at vi havde vundet en million. Jeg tænkte, at det kunne da sagtens passe”, fortæller den nybagte millionær, der har valgt at være anonym.

For det er ikke første gang, han har vundet noget stort. Han mener, at han har heldet mig sig, også når det gælder kærligheden.

”Jeg har faktisk vundet flere, mindre ting over de sidste par år. Jeg har et særligt held. Jeg har også haft held i kærlighed. Jeg har haft min kone i halvt hundrede år,” siger den manden med et smil.

Det viser sig, at det ligger til familien at have heldet med sig, når det gælder spil.

”I min familie er det en svaghed at vinde millioner, for nogle år tilbage vandt en anden i min familie også noget. Heldet ligger til familien. Det er en svaghed, vi har, det at vinde,” griner midtjyden bredt.

Råd til rejse og elbil

Manden har sammen med konen lagt planer om en stor rejse til derhen, hvor solen altid skinner.

”Det var ikke sådan, at vi stod og manglede pengene, vi er så gamle, at vi ikke skylder penge længere. Men vi har planlagt en stor rejse, vi skal ned på den anden side af jorden. Det er mange år siden, at vores børn har været med, men denne gang skal de. De ved godt, at vi har vundet, men troede også først, det var noget pjat.”

Han har overvejet om pengene skulle gå til en, der ville have mere brug for dem, end han selv har.

”Det burde måske have været en enlig mor med fire børn, der skulle have vundet, men så sagde min kone, at jeg kunne jo bare give pengene væk, men det vil jeg nu heller ikke”, smiler han.

For da han hørte om, at man kunne købe en el-bil, der var god for klimaet, synes han alligevel, at pengene også skulle bruges på sådan en.

”Jeg skulle have byttet min bil. For jeg har fundet ud af, at man kan få en el-bil, så sådan en har jeg købt”, slutter han velfornøjet af.

Om Lotto

Lotto startede d. 7. oktober 1989 og trækkes fast hver lørdag aften. Siden 2015 har Lotto haft en Millionærgaranti, der betyder, at der hver uge desuden bliver trukket lod om 2x1 mio. kr. blandt alle spillede rækker. Den højeste gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38.564.007 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum