Danske Spil A/S

Mand fra København S. vinder 1.000.000 kroner: ”Jeg rystede på hænderne, det var ligesom at være på en rutschebanetur”

Del

For en pensioneret mand i midten af 60´erne, blev nyheden om, at han havde vundet 1.000.000 kroner, til lidt af en rystetur.

Efter manden fra Sydhavnen havde indløst sin kupon, og forhandleren kunne fortælle ham, at præmiegevinsten var over 5.000, ringede han og forhandleren sammen til Danske Spil for at få bekræftet det præcise vinderbeløb.

”Først fik forhandleren bekræftet, at det var en million, og så fik jeg overrakt telefonen og fik også bekræftet, at den var god nok. Jeg rystede i hele kroppen. Jeg kunne ikke rigtigt tro på det, jo. Jeg var lidt skeptisk,” fortæller den glade vinder, der har valgt at være anonym.

Nyheden kom som et chok for ham, og på vejen hjem fra kiosken, måtte han holde ekstra godt fast om cykelstyret.

”Da jeg cyklede hjem, så rystede jeg helt i benene. Jeg rystede også på hænderne, det var ligesom at være på en rutschebanetur. Da jeg kom hjem og fik en kop kaffe, tænkte jeg ”det var da godt nok sørens.”

Tilværelsen skal forsødes
Den dugfriske millionær vil bruge sine penge på at forsøde sin hverdag, især da han under corona mistede sit job, og valgte at gå på pension.

”Hverdagen skal forsødes, og så har jeg kigget på biler, men jeg har ikke kunne beslutte mig endnu. Og så skal der rejses, måske til USA eller Asien. Så det er jo helt fint,” siger manden skælmsk.

Han synes selv at ”det er lidt mærkeligt at være så heldig”, og har valgt ikke at dele den gode nyhed med andre end en nær ven.

”Jeg er en glad mand. Når det er en selv, der vinder den helt store, så slår man øjnene op. Men folk kan være misundelige. Så det er bedre at holde det for mig selv,” slutter den glade vinder fra Kbh. S. af med et forløsende grin.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum