Danske Spil A/S

Mand fra Fyn vinder 4,3 millioner: ”Man bliver jo lidt målløs når man får sådan en besked”

Del

En mand fra Fyn befandt sig på den anden side af jorden, da han en sen fredag aften modtog et lykkebringende opkald fra Danmark med beskeden om, at han havde vundet over fire millioner kroner i Eurojackpot.

Fynboen var på forretningsrejse i udlandet, da telefonen ringede. Han tænkte ikke yderligere over, hvem det mon kunne være, men da kvinden i den anden ende af røret sagde, at han havde vundet i Eurojackpot, tænkte han, at det måtte være hans kammerat, der tog fis på ham.

”Jeg troede, det var en af mine kammerater, der lavede gas, for det kan de godt finde på. Især på en fredag aften. Men hende, jeg snakkede med i telefonen, var meget overbevisende, derfor troede jeg til sidst på det,” fortæller til nybagte millionær, der har valgt at være anonym.

Han havde straks undskyldt sig og var gået væk fra sine kolleger, da kvinden i røret nævnte det store beløb. Han måtte derfor anstrenge sig for at bevare roen, da han efter samtalen skulle tilbage til kollegaerne og arbejdet, som kaldte.

”Man bliver jo lidt målløs, når man får sådan en besked. Og så skulle jeg tilbage til mine kolleger lige efter, du ved, man går lige lidt væk, når man får sådan et opkald. Men der var ingen, der opdagede noget,” smiler manden.

Dejlig hverdag og en tidlig pension

Han har kun fortalt den gode nyhed til sin kone, og de er sammen blevet enige om, at den tryghed, den store gevinst giver, kan føre til, at de begge kan på tidligere på pension.

”Det er mange penge, og nu er vi jo lidt oppe i årene. Vi har egentligt vores ting okay på det tørre, men nu kan vi gå tidligere på pension. Vi har ellers ikke noget særligt, vi skal bruge pengene på. Vi har det dejligt, det kommer ikke til at ændre vores hverdag,” siger manden.

Dog erkender han, at tanken om, at der nu er en stor opsparing at trække på, hvis noget skulle ske, er rar. Derudover føler han sig heldig med, at hans drømme i livet allerede er levet ud.

”Men man tænker jo, at hvis nu man blev afskediget, så skal man ikke spekulere på noget som helst. Så kan man gå endnu tidligere på pension, hvis det er det man vil, og det er nu meget godt. Men mine drømme er ligesom levet ud i livet. Jeg har ligesom haft de både, jeg ville have, jeg har været de steder jeg ville,” slutter han af med et ydmygt grin. 

Om Eurojackpot

  • Eurojackpot havde premiere den 23. marts 2012 og trækkes fast hver fredag og tirsdag aften. Maks. puljen er 750 mio. kr.
  • Både spillere i Finland, Slovenien, Holland, Estland, Tyskland, Italien, Spanien, Norge, Sverige, Island, Letland, Litauen, Kroatien, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet og Danmark er med i kampen om de gigantiske puljer, som skal gøre europæiske lotterispillere til multimillionærer.
  • Den højeste, danske gevinst nogensinde blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315.009.958 kr.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum