Danske Spil A/S

Målrig fodboldaften udløser vilde vinderkuponer

Del

Både i Sorø og Odense ramte Oddset-spillere plet med sjældne vinderkuponer.

Der blev banket kasser ind på stribe i både Conference League- og Europa League-kvalifikationen i går.

Og det er der formentlig en Oddset-spiller fra Odense, der er ret glad for.

Torsdag morgen fik fynboen nemlig den tanke, at der da godt kunne blive scoret rigtig mange mål i aftenens fodboldkampe, så Oddset-spilleren klikkede sig ind på sin Danske Spil-konto og satte 8 kroner på, at der ville blive scoret fire mål eller mere i seks af de europæiske kampe.

Det gjorde der, hvorfor de 8 kroner blev til 5.074,50 kroner, da det samlede odds på de seks kampe lød på intet mindre end 634,31.

- Det er ret usædvanligt, at vi ser 8 kroner blive vekslet til mere end 5.000 kroner, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter hos Danske Spil.

De seks kampe på vinderkuponen var: FK Velez Mostar-Elfsborg, FCK-Lokomotiv Plovdiv, St. Johnstone-Galatasaray, Hapoel Beer Sheva-Slask Wroclaw, Zilina-Tobol Kostanay og Hammarby-Cubaricki.

17 kampe lige på
Fynboen var ikke den eneste Oddset-spiller, der ramte plet torsdag aften.

I Meny i Sorø blev der torsdag middag spillet en kupon til 30 kroner med ikke færre end 17 kampe på. Lige på. Det vil sige, at alle 17 kampe skulle gå hjem, før der var gevinst. Og det gjorde de.

Det gav et samlet odds på næsten 512 og en gevinst til Oddset-spilleren på 15.350 kroner. En kupon, der får selv en erfaren oddssætter til at spærre øjnene op.

- Jo flere kampe, man sætter på sin kupon, jo mindre er chancen for, at den går hjem, og det er sjældent, at vi ser kuponer med så mange kampe gå hjem, siger Mathias Reimer Larsen.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Mathias Reimer Larsen, oddssætter i Danske Spil, mail: marl@danskespil.dk, tlf: 31443038

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum