Danske Andelskassers Bank A/S

Malene Husum er ny kunderådgiver i Andelskassen i Varde

Del

Andelskassen i Varde har ansat 31-årige Malene Husum som kunderådgiver. Hun glæder sig til at skabe langvarige relationer med kunderne.

I Andelskassen i Varde ser Malene frem til at gøre en forskel for sine kunder, og hun er drevet af, at kunderne går klogere fra et rådgivningsmøde med hende. For ligesom der ofte er noget at optimere i kundernes pensionsopsparinger, så er der også mange opmærksomhedspunkter forbundet med eksempelvis boligkøb.

”Det tiltaler mig at arbejde med kunder i forskellige livsfaser og hjælpe med at indfri nogle af deres drømme til livet, og det er min vigtige opgave at klæde kunderne godt på til at tage vigtige beslutninger om deres økonomi. Det er eksempelvis en kæmpe beslutning, når man skal købe hus for første gang. At være med på sidelinjen som finansiel rådgiver og være et fast holdepunkt i kundernes boligkøb finder jeg spændende,” fortæller Malene.

Malene Husum kommer senest fra en stilling i Sparekassen Kronjylland i Aarhus, hvor hun har arbejdet tre år, inden hun skiftede til Andelskassen. Hun har desuden en BA fra arkitektskolen i Aarhus, og selvom hun ikke har taget den lige vej til bankbranchen, er hun landet på den rette hylde.

”Som rådgiver er jeg lyttende, empatisk og sætter mig automatisk i mine kunders sted, og så er det vigtigt for mig at skabe en tillidsfuld og langvarig relation. Det giver en god dynamik, når man kender hinanden, og gennem et godt samarbejde kan jeg hjælpe med at få mere ud af deres økonomi,” siger Malene.

Malene bor med sin kæreste og deres 4-årige datter. Familien har for nylig købt hus i Hjerting, hvor kæresten stammer fra. Fritiden går med familien, renovering af hus og havearbejde.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum