PwC

Makkerpar bag altanvirksomhed vinder Årets Ejerleder 2021 på Sjælland

Del

Morten Galsgaard Karlshøj og Jes Vilhelm Søgaard Hansen fra Altana A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2021 på Sjælland. Ejerlederne startede ud af ingenting, men har på kort tid etableret sig som en af branchens største virksomheder. Prisen fik de overrakt ved en velbesøgt regionskåring hos PwC i Ringsted.

Morten Galsgaard Karlshøj og Jes Vilhelm Søgaard Hansen fra Altana A/S er Årets Ejerledere 2021 på Sjælland
Morten Galsgaard Karlshøj og Jes Vilhelm Søgaard Hansen fra Altana A/S er Årets Ejerledere 2021 på Sjælland

Morten Galsgaard Karlshøj og Jes Vilhelm Søgaard Hansen er ejerlederne bag Altana A/S, der har hovedsæde i Ringsted. Virksomheden opsætter og udskifter danskproducerede altaner med fokus på design og kvalitet. Morten Galsgaard Karlshøj og Jes Vilhelm Søgaard Hansen vinder prisen som Årets Ejerleder 2021 på Sjælland for på bare otte år at være blevet blandt de største virksomheder i Danmark i altanbranchen og have vækstet over 100 % de seneste tre år. 

“Morten og Jes er energiske og hårdtarbejdende ejerledere. De har brugt mange ressourcer på at arbejde struktureret og hele tiden haft et fokus på at udvikle sig. Ejerlederne har gennem deres ambitiøse mål for Altana været med til at højne standarden i hele altanbranchen og er i dag blevet en af markedets førende virksomheder,” siger Lars Vagner, director i PwC i Ringsted, og tilføjer:

”De to ejerledere har oplevet stor fremgang de seneste år, hvor også omsætningen er steget med over 100 %. Deres strategiske fokus på design, kvalitet og dansk producerede materialer har været med til at differentiere virksomheden og gjort dem unikke.”

Fra 2 til over 35 medarbejdere
Morten Galsgaard Karlshøj og Jes Vilhelm Søgaard Hansen har løftet antallet af ansatte i Altana fra to ansatte i 2013 til 37 medarbejdere i dag. Helt fra starten har ejerlederne sat en retning i forhold til kvalitet, detaljer og design, som har været med til at påvirke hele branchen positivt. Derudover bliver alle materialer produceret i Danmark hos en lokal smedevirksomhed i Ringsted.

”Morten Galsgaard Karlshøj og Jes Vilhelm Søgaard Hansen har fra start været ambitiøse og sat nye høje standarder for altanbyggeri i Danmark. Udover at have en virksomhed i rivende udvikling har de to ejerledere udviklet en stærk kultur i Altana med fokus på velvære og en organisation med flad ledelsesstruktur. Det er to ejerledere, som fortsat er ambitiøse og ser markante fremtidige vækstmuligheder,” fortæller Lene Qvist, Nykredits regionsdirektør på Sjælland.

Hos Dansk Erhverv er man heller ikke i tvivl om, at Morten Galsgaard Karlshøj og Jes Vilhelm Søgaard Hansen er de rette vindere af Årets Ejerleder 2021 i region Sjælland:

Det er imponerende, hvordan de to ejerledere skridt for skridt har fået opbygget en sund virksomhed, der særligt de seneste år har opnået høj vækst. Morten Galsgaard Karlshøj og Jes Vilhelm Søgaard Hansen har sat en klar retning for virksomheden i forhold til kvalitet, design og en dansk produktion, og det fortjener de to ejerledere at blive anerkendt for,” siger Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv.

Fakta om Altana A/S (Ringsted)
Ejerlederne Morten Galsgaard Karlshøj og Jes Vilhelm Søgaard Hansen havde tidligere hver deres enkeltmands-tømrervirksomhed, men besluttede at starte noget sammen. Helt tilfældigt fik de muligheden for at tage en sag med en altan-opsætning i 2014, og det blev startskuddet til virksomheden Altana A/S. De to ejerledere er gået fra i 2013 kun at være 2,5 mand i virksomheden til i dag at beskæftige over 35 ansatte.

De stærke konkurrenter:

Ulrich Mosegaard fra Borch Textile Group A/S (Slagelse)
Ulrich Mosegaard er 2. generationsejer af Borch Textile Group A/S. Familien overtog virksomheden i 1972, og Ulrik har fra barnsben været en del af virksomheden, der producerer og sælger personale- og patientbeklædning samt arbejdsbeklædning og tekstiler til industrielle vaskerier. Brugerne er primært personale inden for sundhedssektoren, industrien samt hotel- og restaurationsbranchen. Borch Textile Group A/S beskæftiger ca. 120 medarbejdere fordelt på selskaber i Danmark, Sverige, Norge, Polen samt salgskontoret i Tyskland.

Søren Knudsen fra LM Gruppen A/S (Køge)
Ejerleder Søren Knudsen har oplevet en del økonomisk op og nedture i sit liv. Han kommer fra mindre bemidlede kår, men har arbejdet sig frem i livet og gik fra at eje et tocifret millionbeløb fra et salg af en kopi- og printsalgsvirksomhed til at skylde et tocifret millionbeløb efter fejlslagne investeringer båret af finanskrisen. I dag står han i spiden for LM Gruppen A/S, der i gennemsnit beskæftiger 60 medarbejdere og er specialister i entreprenøropgaver for offentlige og private virksomheder. Søren har senest etableret et søsterselskab i Tyskland og har desuden etableret en professionel bestyrelse, som bruges meget aktivt, og der er de seneste år realiseret flotte resultater.

Vinder af Årets Helt(inde) i region Sjælland 2021
Vinderen af Årets Heltinde i region Sjælland går til tidligere ejerleder Elsebeth Stryhn, der som blot 29-årig blev adm. direktør i Stryhns og skulle løfte ansvaret og videreføre den familieejede virksomhed som 2. generationsejerleder. Elsebeth Stryhn har med stor succes udviklet virksomheden og varetaget både direktør-hvervet og rollen som bestyrelsesformand. Hun er en tidligere ejerleder, som har været med til at inspirere, skabe vækst, arbejdspladser og ikke mindst succesfuldt udbredt det velkendte brand, Stryhns.

Kontakt
For yderligere information kontakt PR Manager Malene Billund fra PwC på mobil 5133 2378 eller pressekonsulent Rikke Gredsted Seidenfaden fra Nykredit på mobil 4455 1449 eller pressekonsulent Jesper Ingemann fra Dansk Erhverv på 2265 0941. 

Fakta om Årets Ejerleder 2021
Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, som afholdes for 18. gang. Årets tema er bæredygtighed.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 18. november 2021 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC, Årets Ejerleder 2019 og to erhvervsprofiler. 

Tidligere landsvindere
2020 (særår uden vinder pga COVID-19), Michael Holm fra Systematic (2019) Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S (2018), Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS (2017), Marie-Louise Bjerg fra Top Mountain Industries ApS (2016), Anders Byriel fra Kvadrat A/S (2015) Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation A/S (2014), Thomas Dinesen fra Dinesen Floors (2013), Peter Eriksen fra Nilpeter A/S (2012), Jørgen Hallundbæk fra Welltec A/S (2011), BK Engineering A/S (2010), KM Telecom A/S (2009), Webtop A/S (2008) og Expo-Net Danmark A/S (2007).

Billeder

Morten Galsgaard Karlshøj og Jes Vilhelm Søgaard Hansen fra Altana A/S er Årets Ejerledere 2021 på Sjælland
Morten Galsgaard Karlshøj og Jes Vilhelm Søgaard Hansen fra Altana A/S er Årets Ejerledere 2021 på Sjælland
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi ca. 300.000 PwC'ere i 156 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen … 

 

 

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

Tilliden i markedet for ejendomshandler er tilbage på niveauet fra før COVID-192.12.2021 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Markant flere europæiske ejendomsledere mener, at erhvervstilliden vil stige i det kommende år, og tilliden i markedet for ejendomshandler er samtidig tilbage på niveauet fra før COVID-19. For andet år i træk indtager København en 18. plads på listen over Europas foretrukne byer til ejendomsinvesteringer i 2022. Det viser en ny rapport udgivet af PwC og Urban Land Institute (ULI).

Kommunalpolitikerne mangler kendskab til erhvervslivets udfordringer15.11.2021 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

2 ud af 3 erhvervsledere oplever, at kommunalpolitikerne generelt mangler forståelse for og kendskab til erhvervslivets største udfordringer. Til gengæld vurderer de, at kommunalpolitikerne på valg har fokus på den grønne omstilling og ligestilling. Det viser PwC’s pulsmåling af ‘Kommunalvalget 2021’, hvor ca. 350 erhvervsledere bla. giver deres bud på, hvad kommunalpolitikerne på valg bør prioritere og fokusere på de næste fire år.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum