Aabenraa Kommune

Maiken er ny institutionsleder for Børnehandicapinstitutionen i Aabenraa Kommune

Del

Det bliver 46-årige Maiken Trøjborg Jensen, som fra 1. februar vil være institutionsleder for Børnehandicapinstitutionen.

Maiken Trøjborg Jensen er ny institutionsleder for Børnehandicapinstitutionen i Aabenraa Kommune. Privatfoto
Maiken Trøjborg Jensen er ny institutionsleder for Børnehandicapinstitutionen i Aabenraa Kommune. Privatfoto

- Jeg er enormt glad over at have fået jobbet, og jeg kan ikke vente med at starte. Jeg glæder mig til at komme til at arbejde i kommunalt regi, med ledelse i et tværfagligt miljø, mens jeg har en stor motivation for at komme til at arbejde med børnehandicapområdet igen, efter at jeg de seneste år har arbejdet med voksenhandicap.

Sådan lyder det fra Maiken Trøjborg Jensen om sin nye stilling fra 1. februar som institutionsleder for Børnehandicapinstitutionen i Aabenraa Kommune.

Hun kommer med stor erfaring fra området, hvor hun gennem en årrække har arbejdet med både børn og voksne med betydelige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. 46-årige Maiken Trøjborg Jensen kommer senest fra en stilling som afdelingsleder ved Afdeling Toruplund hos Region Midts Specialområde Autisme.

- Jeg ser frem til, at vi i hele organisationen kan spille hinanden gode og bringe vores forskellige kompetencer i spil til gavn for den enkelte borger. Medarbejderne skal derfor forvente, at jeg er ambitiøs, men også realistisk, for hele området, siger Maiken Trøjborg Jensen, der bor i Horsens med sin mand og tvillingepiger på 18 år.

Den ny institutionsleder for Børnehandicapinstitutionen får ansvaret for en institution for børn og unge med betydelige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser, hvor der er cirka 125 ansatte. Hun kommer blandt andet til at bidrage til at udvikle området, som blandt andet består af Børnehuset Lille Kolstrup og Døgnafdelingen Posekær, til gavn for børnene og deres familier.

- Jeg glæder mig meget til det fremtidige samarbejde med Maiken. Hun har en stærk faglig profil og ledelseserfaring inden for voksen- og børnehandicapområdet, siger Iben Hansen, børne- og familiechef i Aabenraa Kommune, og fortsætter:

- Jeg er overbevist om, hun kan bruge sin erfaring positivt i udviklingen af handicapområdet med særligt fokus på, hvordan vi kommer til at arbejde endnu mere forebyggende i familier med børn med en nedsat funktionsevne.

Maiken Trøjborg Jensen er uddannet pædagog og er i gang med en diplom i ledelse.

Kontakter

Børne- og familiechef Aabenraa Kommune, Iben Hansen, tlf.: 29 16 40 42; e-mail: ihans@aabenraa.dk

Ny institutionsleder Børnehandicapinstitutionen, Maiken Trøjborg Jensen, tlf.: 30 46 08 90; e-mail: mtjen@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent Aabenraa Kommune, Claus Bøge Jensen, tlf.: 73 76 69 96; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Billeder

Maiken Trøjborg Jensen er ny institutionsleder for Børnehandicapinstitutionen i Aabenraa Kommune. Privatfoto
Maiken Trøjborg Jensen er ny institutionsleder for Børnehandicapinstitutionen i Aabenraa Kommune. Privatfoto
Download

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum