Ishøj Kommune

Magisk koncert med spansk guitar i front

Del

Jacob Gurevitsch Trio giver koncert i Kulturium Musikteater i Ishøj den 19. marts 2020 kl. 20. Du kan opleve både dyb passion og veludviklet musikalsk forståelse

Igennem de seneste ti år har den danske guitarist Jacob Gurevitsch udviklet sin egen musikalske signatur med den spanske guitar. Hans indgang til musikken er en dyb passion, en flair for romantiske fortolkninger og en meget veludviklet musikforståelse.

Videoen til nummeret ’Lovers In Paris’ har over 16 millioner visninger på YouTube. Sammen med millioner af afspilninger på Spotify er den København-baserede guitarist blevet en af verdens mest streamede guitarister. Hans tracks ligger på et utal af de mest eksklusive Spotify Playlister som Buddha Bar, Music For Dreams og Café Del Mar.

Jacob har også opnået stor succes i udlandet, hvor hans musik er kommet vidt
omkring. Og nu kommer han til Ishøj med sin trio bestående af musikerne Jacob Andersen (percussion) og Bastian Sjelberg (bas). De giver en magisk koncert med den spanske guitar helt i front.

Køb din billet

Billetter købes i billetsalget hos Kulturium Musikteater eller på ticketmaster.dk. Prisen ligger på 99 kr.. Der ydes rabat til kunder med sølv- og guldkort.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum