Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Maden vender tilbage til Grønnegade: Ny forpagter fundet

Del

Tobias Nyberg skal fremover drive sin virksomhed fra Café Grønnegade på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Efter at Café Grønnegades tidligere forpagter blev ansat på Holmegaard Værk, har der været stille i restaurantlokalerne på Sydsjællands største kulturcenter.

-Det var jo egentlig heldigt, for det var præcis samtidig med at Danmark lukkede ned og kulturcentret var tomt for gæster, at vi stod uden forpagter af caféen, fortæller John Nørbjerg, leder af Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Nu er kulturcentret genåbnet, og derfor passer det glimrende at caféen har fundet en ny forpagter i den lokale Tobias Nyberg. Han står bag succesen Madtrylleriet der har leveret mad til utallige selskaber og langet deres kendte burgere over disken i deres food truck.

-Vi rykker med det samme, forklarer Tobias adspurgt til en genåbningsdato for Café Grønnegade. For når spiserummet er indrettet og kokkegrejerne er på plads, så begynder Madtrylleriet at levere mad til selskaber og åbner hurtigst muligt for gæster i restauranten. -Officielt åbner vi for a la carte menuen den 1. oktober, men nu må vi se om vi ikke er på plads tidligere, smiler en synligt begejstret forpagter af kulturcentrets café. Allerede i september har kulturcenteret en række arrangementer hvor gæster har bestilt showmenu som selvfølgelig skal betjenes.

Åbningstiden for Café Grønnegade meldes snart ud, og sammen med sine ansatte er Tobias Nyberg i fuld gang med at komponere en lækker menu. Kortet kommer til at bestå af en række lækre frokostretter med klassikere som stjerneskud, club-sandwich, burger og tapas. Til aften står den på serveringer med pastaretter, kylling, laks, kalvekød, og ikke mindst en lækker vegansk burger, samt desserter.

-Jeg glæder mig rigtig meget til at få de første gæster ind, afslutter Tobias Nyberg inden han skynder sig videre for at se på placering af kølerum.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
4700 Næstved

5588 3940http://www.gkkultur.dk

Grønnegades Kaserne Kulturcenter i Næstved er Sydsjællands største kulturcenter med koncerter, teater, foredrag, stand-up samt andre arrangementer. Kulturcentret er beliggende i de tidligere kasernebygninger, der var kendt som Grønnegades Kaserne og alle de gamle bygninger er i dag blevet indrettet til en række forskellige kulturelle formål.

Følg pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Grønnegades Kaserne Kulturcenter

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum